Wellmark vegan handzeep in stijlvolle bruine glazen flesjes

Wellmark zeep en afwasmiddel is verpakt in leuke bruine glazen medicijnflesjes. Als ze leeg zijn, wil je ze hergebruiken, misschien als vaasje of logischer: bijvullen!

Wellmark vegan handzeep

Je hoeft geen veganist te zijn om blij te worden van dit cadeau. Vegan relatiegeschenken zoals deze handzeep, hebben lang niet meer het suffe imago van vroeger! Groene relatiegeschenken zijn hip en trendy. Dat niet alleen, dit cadeau is goed voor mens, dier en milieu.

De bamboe handzeep is ecologisch, makkelijk biologisch afbreekbaar en bevat geen alcohol, parabenen, PEG, SLS en SLES. Voor de duidelijkheid: hier zitten geen dierlijke vetten in en het is niet getest op dieren.

De zeeppomp is van bruin gerecycled glas. De stijlvolle cadeauverpakking bestaat voor 100% uit gerecycled papier. En zelfs de labels en het plakband worden bewust geproduceerd en ingekocht.

  • Custom made label: vanaf een afname van 20 stuks
  • Prijs: van € 5,99 tot € 144,99
  • Ingrediënten Wellmark vegan handzeep: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Parfum, Citric acid, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Geraniol, Citronellol.

Kwaliteit, milieu, én ethische normen

Steeds meer inkopers van relatiegeschenken kijken kritischer naar de kwaliteit van gifts. En ook de toeleveringsketens van de relatiegeschenken branche zijn bezig met hervormingen. We merken dat al jaren, maar gelukkig worden vegan, cruelty free, Fair Trade en biologisch steeds meer mainstream.

En dat is zeer belangrijk voor de relatiegeschenken en kerstpakketten markt. Want als merk of bedrijf staan je reputatie en imago op het spel, wanneer je grote aantallen relatiegeschenken verstuurt. Het gevolg: we zien minder goedkoop strooigoed, en meer duurzame en duurdere cadeaus.

Lees ook:  Alle belangrijke kerstpakketten trends 2020

Vegan cadeau idee

Wil je echt het beste relatiegeschenk voor je klant? De verandering begint bij jezelf! Zo dacht ook Marleen van den Bogaart, oprichtster van Wellmark. Een hip en duurzaam merk voor woonaccessoires en verzorgingsproducten.

Marleen van den Bogaart eigenaar Wellmark
Marleen van den Bogaart (Wellmark)

De aanleiding voor haar eerste product, biologische olijfolie, is haar verbazing dat we zoveel natuurlijke producten massaal verpakken in milieuvervuilend materiaal zoals plastic. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van extra virgine olijfolie verpakt in glazen flessen die je, nadat ze leeg zijn, kunt hergebruiken als vaas.

Dat was ongeveer 3 jaar geleden. Inmiddels verkopen bekende retailers als de Bijenkorf en Loods 5 Wellmark producten.

Assortiment Wellmark

Behalve vegan zeepjes, kun je ook kiezen voor lekkere geurstokjes, vegan geurkaarsen, badproducten (zeep / zout) of schoonmaakmiddel.

Wellmark geurkaarsen en geurstokjes

Tip: Voeg een persoonlijke boodschap toe of je eigen grappige tekst op het label. En je hebt een super mooi businessgift voor de kerst, of zomaar om iemand te bedanken.