Valentijn verrassing voor personeel: mok, chocolade + koek

Lieve baas trakteert op Valentijnsdag: gepersonaliseerde mokken gevuld met ambachtelijke koek en Tiny Tony’s voor alle medewerkers

14 februari is dé dag om mensen die je waardeert een cadeautje te geven. Deze week kregen ruim 700 medewerkers voor Valentijnsdag een super gave attentie van hun werkgever. 

Valentijn verrassingspakket personeel

In het verrassingspakket zit een mok, bedrukt met hun eigen voornaam en het logo van de werkgever. De mok gevuld met Tiny Tony’s chocolaatjes en een ambachtelijke boterkoek is verpakt in een opvallende custom made geschenkverpakking. Voorzien van een kaartje met persoonlijke boodschap werden alle 735 Valentijnsdag geschenken per pakketpost verstuurd.

Waardering tonen

Hoe gaat het eigenlijk met jullie thuiswerkers of collega’s op de werkvloer? Is het ook tijd voor een leuk Valentijnsdag geschenk? Veel bedrijven tonen hun waardering door een (kleine) attentie te sturen. Dit verrassingspakket is een goed voorbeeld daarvan. Bekijk ook onze andere leuke valentijnsdag relatiegeschenken voor klanten en personeel.

Valentijn verrassing personeel laten bezorgen

De pakketdienst van Webo Promotion verpakt alle pakketten en stuurt het op naar je klanten en/of collega’s thuis. De prijs voor het samenstellen en versturen van custom made geschenkpakketten is gemiddeld € 25 – € 35 inclusief verzendkosten. Grote oplages zoals honderen of duizenden pakketten en ook kleine oplages (minimale 24 stuks) behoort tot de mogelijkheden.

Iets voor jullie? Vraag een (vrijblijvende) offerte aan via het formulier op deze pagina. Dan we nemen z.s.m. contact met je op, om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Lees ook:  Review: Boozify cocktail box als relatiegeschenk