‘Succes zaaien’ met grappig zaad geschenk

Een grappig zaad geschenk: de Grow A Dick DIY kit heeft alles wat je nodig hebt om zelf pikante pepertjes in onmiskenbare vorm te kweken.

Grow a dick: een groeiend en bloeiend relatiegeschenk met humor. Want deze pittige kleine kubus heeft een grote verrassing binnenin… Het is alles wat je nodig hebt om een bijzondere variatie van de capsicum annuum te laten groeien. Penis pepers! 

Handleiding

Om deze speciale pepers tot leven te brengen giet je een beetje water op de zaden. Plaats daarna het doosje op een heldere, warme plek. Zorg ervoor dat ze elke dag water krijgen zodat ze vochtig blijven. Volg de zaaihandleiding correct op. Dan zal de replica van het onbesneden mannelijke orgaan langzaam veranderen van groen naar knalrood.

Binnen 12 à 18 dagen zal je een rode vriend zien oprijzen uit de grond. Zo cool! De volwassen penis peper is op zijn hoogtepunt gemiddeld 6,5 tot 9 cm lang. Voor alle duidelijkheid: ‘gemiddeld’ is niet hetzelfde als ‘normaal’

Penis Peper

Capsicum annuum var. Annuum is zijn sjieke naam. Want deze plantensoort uit de nachtschade familie is beter bekend als de ‘Penis Pepper’ of ‘Peter peper’. De ongewone verschijning van  de chilipepers is het best te omschrijven als fallusvormig. En als je dat al pikant vindt, wacht maar tot je er eentje opeet. Want Peter pepper schijnt zelfs heter te zijn dan Tabasco of Jalapenopeper. 10.000-23.000 Scoville om precies te zijn. 

Zaad geschenk met humor

Het meest grappige relatiegeschenk voor mensen die dol zijn op tuinieren en… ‘peper’. Zeg nou zelf. Hoe leuk is het om iemand een cadeautje te geven waar ze ook echt iets mee kunnen?! Voeg wat symbolische humor toe en zo kom je al snel uit op de Grow A Dick kit.

Lees ook:  Plant-e gadgets halen elektriciteit uit wortels van levende planten

Dit kan een leuke ijsbreker zijn op een bepaald soort beurs. Of geschikt cadeau voor webshops die gespecialiseerd zijn in volwassen speelgoed. Koop jij dit cadeau als relatiegeschenk? Dan hoop ik in elk geval dat je klant een goed gevoel voor humor heeft.

Gevonden op Firebox.com