Luchtplantje in glas

De groene gloeilamp bestaat wél. Dit luchtplantje verpakt in een glazen bol.

Growing Concepts, bekend van deze gave weckpot ecosystemen, heeft een leuk idee bedacht om luchtplantjes cadeau te geven. Ze zijn verpakt in glas. Een glazen bol, in de vorm van een gloeilampje.

luchtplant in glazen gloeilamp
Luchtplant cadeau: 5 euro per stuk (12 in een doos)

Gloeilamp, EUREKA!

De gloeilamp was, en blijft natuurlijk een geweldige uitvinding. Al zijn we gelukkig nu over op veel duurzamere LED lampen. Gloeilampjes staat nog steeds symbool voor een moment van inzicht. De lamp als metafoor voor het verkrijgen van een geniaal idee. Ik heb mijn logo om dezelfde reden ontworpen als gloeilamp icoontje.

Luchtplantjes

Luchtplantjes zijn fucking hip nu, je komt ze overal tegen. Ook op kantoren vind je altijd wel ergens een hipster met een plantenspuitje. Maar er zijn meer redenen te bedenken om aan de Tillandsia te gaan. Gaat er bij jou ook een lampje branden?

Groen relatiegeschenk

De ‘brug’ met groene stroom lijkt me erg logisch. Het luchtplantje in deze glazen gloeilamp bol is dus zeer geschikt voor energieleveranciers van ‘groene’ stroom.

Maar ook adviseurs, freelancers of consultants zouden dit hippe luchtplantje kunnen inzetten als een geschikt relatiegeschenk. Bedrijven die affiniteit hebben met planten en duurzaamheid. Ja dat ook.

Stijlvol relatiegeschenk voor op je bureau!

Lees ook:  De toekomst: ‘Verantwoord inkopen van promotionele artikelen’