Chatter Telephone (special edition) met bluetooth

Let’s be kids

Wat moeten ze een lol hebben gehad bij Mattel, toen ze deze commercial maakten.

De Chatter-telefoon van Fisher-Price maakt en ontvangt nu echt telefoontjes via bluetooth

Eindelijk! Vanaf nu kun je calls in stijl beantwoorden dankzij de special edition Chatter Telephone. Fisher-Price heeft een de Chatter Telephone opnieuw uitgevonden, en speciaal gemaakt voor volwassenen omdat we allemaal kapot zijn van binnen.

Misschien is dit wel de leukste gadget voor thuiswerkers van 2021!

Je jeugd roept, nu kun je echt antwoorden. 

Dit is met recht een smartphone voor de jeugd van tegenwoordig te noemen. De Chatter telefoon met Bluetooth is een telefoon die slim genoeg is om geen apps te hebben. Het intuïtieve, en iconische gezichtsontwerp helpt sales professionals herinneren aan het mantra: ‘smile when you dial‘.  Laat je kindertijd herleven met de speciale editie van de Fisher-Price® kletstelefoon™.

Producteigenschappen

Dankzij een ‘supergeavanceerde’ draaiknop kies je elk gewenst telefoonnummer ter wereld, de Chatter Telephone maakt verbinding met je oude mobieltje via draadloze Bluetooth®-technologie verbinding. Deze werkende Fisher-Price Chatter telefoon is zo mobiel: er zitten zelfs wieltjes onder. En de oogjes wiebelen wanneer je ermee rijdt. Bovendien heeft deze speciale versie volwassen functies zoals een luidspreker ( handig voor conference calls) en geleverd inclusief USB-oplaadsnoer.

  • Lomp design, intuitief interface
  • Leuke kleurtjes, cijfers en ogen
  • Oplaadtijd: 4 uur (500 mA) Spreektijd: 9 uur (150 mA)
  • Compatibel met IOS- en Android™-apparaten

Wil je ook zakelijke oproepen beantwoorden via de grote, rode plastic handset? Helaas de telefoon was alleen te koop bij Best Buy voor $ 60, en zoals dat gaat met limited editions: binnen no time uitverkocht.