Rockbook bedrukken: cradle-to-cradle relatiegeschenk

Meest duurzame relatiegeschenk notitieboek van nu: Rockbook bedrukken met je logo

Dus je bent op zoek naar een duurzaam én origineel notitieboek als relatiegeschenk. Dan wil je wellicht ook de Rockbook bedrukken met je logo. Een custom made notitieboekje, gemaakt van steenpapier is mogelijk vanaf 100 stuks. Andere tips voor originele én duurzame materialen voor notitieboekjes zijn vintage turnbok leer of gerecycled koffiedik.

Notitieboek gemaakt van steenpapier

Bij On The Rocks, een van de weinig Nederlandse B Corporations, maken ze tree-free notitieboeken van recycled materiaal. Fijngemalen steen, met een beetje hars (HDPE) om het steenpoeder te binden. Het resultaat is een cradle-to-cradle gecertificeerd materiaal dat oneindig gerecycled kan worden.

  • 80 gelijnde pagina’s, van steenpapier
  • Waterbestendig, moeilijk te scheuren
  • Helder wit papier, zonder gebruik van bleek of chemicaliën
  • Zachte schrijfervaring
  • Leeslint en sluitelastiek

Je hoeft geen bomen te kappen, om mooie notitieboeken te maken

On The Rocks werkt graag samen met bedrijven die een positieve impact willen maken. Check deze voorbeelden van bedrijven die de Rockbook bedrukken met hun logo:

Cradle-to-cradle relatiegeschenk

Een notitieboek als Rockbook bedrukken en als relatiegeschenk gebruiken, maakt een duurzame impact op de circulaire economie. Je spaart namelijk super belangrijke grondstoffen zoals bomen en water. Steenpapier wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, is energie-zuinig en cradle-to-cradle gecertificeerd.

Bedrukkingsmogelijkheden

Rockbooks bedrukken met je logo kan met zilverfolie of goudfolie druk. Maar je kunt de kaft ook in full color laten maken. De standaard afmetingen van een Rockbook zijn 21 x 13 cm. Maar ook andere formaten zijn mogelijk. Vanaf 1.000 stuks is het zelfs mogelijk om de 1e en de laatste pagina te bedrukken met een eigen boodschap. Bijvoorbeeld een voorwoord of dankwoord.

Lees ook:  Stijlvolle houten speaker: Trobla

rockbook bedrukken voorbeelden relatiegeschenk duurzaam