XXL opblaasbare flamingo bedrukken met je logo

Trendy relatiegeschenk: opblaasbare flamingo bedrukken met je logo als origineel geschenk – giveaway of promotie materiaal.

De grootste originele opblaasbare flamingo, die je ooit hebt gezien. Gemaakt van hoogwaardig vinyl waardoor deze extra stevig is. Het enige dat je hoeft te doen is, 1: direct online bestellen. 2: bedrukken. 3: wachten op het beste zomerse relatiegeschenk voor millenials / hipsters.

• Originele en grootste opblaasbare flamingo (1,90 mtr.)
• Gemaakt van hoogwaardig vinyl
• Geschikt voor 2 personen
• Draaggewicht tot 100 kg

Trendy zomers relatiegeschenk voor millenials

Je kent haar vast wel, de millenial die hangt in haar opblaasbare flamingo in een waanzinnig mooi zwembad. Deze originele roze opblaasbare flamingo bedrukken met je logo is helemaal een te gek relatiegeschenk idee voor deze zomer. Check hoe jouw collega of klant heerlijk aan het dobberen is in het zwembad op deze leuke opvallende inflatable flamingo. De opblaas flamingo is super groot. Echt XXL! Dus je kunt lekker languit liggen en relaxen. Je kunt zelfs met z’n tweetjes op de flamingo zitten. Deze zomer liggen jouw klanten of collega’s, net als alle celebrity’s op deze zomer must-have te relaxen. Kijk hém nou. Door de roze kleur van de XXL flamingo valt hij lekker op in het water.

Ook leuk: opblaasbare mega Donut en de Opblaasbare Eenhoorn (2,75 mtr.).

Lees ook:  3 need-to-know relatiegeschenk trends van 2017