Crypto swag

Stijlvolle crypto swag van Bitvavo: Prodir, Dopper en Macma

Deftig idee voor een influencer geschenk nodig? Van de Amsterdamse crypto exchange Bitvavo ontvingen wij deze stijlvolle crypto swag set. Een zwarte brede tote bag gemaakt van oeko tex katoen met daarin een Blazing Black steel dopper, Prodir pen en matching A5 canvas notitieboekje. Bij elkaar een super toffe branded gift set! 

Macma 2135913 Notitieboek + Prodir DS3 Biotic

De kleur van de canvas omslag van het Macma notitieboek past perfect bij de Biotic DS3 Prodir pen. Prodir, moet je weten, is de beste relatiegeschenk pen die er is. Dankzij een rubberen bandje hou je de pen netjes dichtbij het notitieboek met 200 geruite bladzijden. Er is bewust gekozen voor geruit papier in plaats van gelinieerd, perfect voor het maken van grafieken, flowcharts of andere wiskundige notities. Een knipoog naar de blockchain techniek.

Katoenen Tote bag + Dopper Insulated Blazing Black

De brede tote bag van zwart katoen is super handig voor een kleine boodschap, dagje weg of als sporttas. De super duurzame zwarte RVS drinkfles houdt je drankjes koel of juist warm! Omdat het geen plastic fles is, voelt het steviger en deftiger dan een gewone dopper. Als je geen fan bent van dopper, er zijn veel meer soorten duurzame drinkflessen te koop!

crpto exchange swag bitvavo

Bitvavo is de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland. Hier verhandel je veilig en eenvoudig meer dan 150 digitale valuta. Ideaal als je cryptocoins cadeau wilt geven aan je personeel of relaties.

Lees ook:  6 Marketingcampagnes met NFTs