Aron Fay ontdekt oorsprong van het – iconische – zwart gemarmerde notitieboeken dessin

Dat is te zien in deze video (wow).

Als je gek bent op kwaliteit, ambacht en klassieke producten dan hou je van notitieboeken. Designer Aron Fay is zo iemand. Hij is een grafisch designer voor Pentagram Design in New York City. Hij heeft het klassieke composition notebook opnieuw uitgebracht als ‘Comp’ in een ontwerp voor de 21e eeuw.

Hip

Met een notitieboek als relatiegeschenk kun je nog steeds goed voor de dag komen. Notitieboeken zijn het type kantoorartikel dat populair blijft. Notebooks zijn hippe relatiegeschenken, ondanks de digitalisering, blijkt uit onderzoek.

Wat is een composition notebook

Ik heb geprobeerd een goede vertaling te vinden naar het Nederlands voor deze term. Maar ik kom niet verder dan notitieboek met gemarmerd linnen kaft. Ofeen zwart gewolkt dessin. Je herkent in elk geval ongetwijfeld direct het iconische zwart gemarmerde ontwerp van deze notitieboeken.

Inspiratie

Dit gemarmerde ontwerp vind je niet alleen terug op de kaften van ordners en cassettes. Blijkbaar heeft het gewolkte dessin ook andere ontwerpers en kunstenaars geïnspireerd. Aron is erdoor geobsedeerd geraakt. Meer dan een jaar onderzoek heeft hij er in gestoken. Maar het resultaat mag er zijn, vind ik. Oordeel zelf:

gemarmerde notitieboeken relatiegeschenk ideeiconische - zwart gemarmerde notitieboeken dessin binnenwerkrelatiegeschenk: iconische - zwart gemarmerde notitieboeken dessinkwaliteit. iconische - zwart gemarmerde notitieboeken dessiniconische - zwart gemarmerde notitieboeken dessin.relatiegeschenk idee: zwart gemarmerde notitieboekenzwart gemarmerde notitieboeken van aron fayrug van de iconische - zwart gemarmerde notitieboeken

Lees ook:  Woodgeek uit Calcutta maakt bamboe relatiegeschenken voor Linkedin & Adidas

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.