Milieuvriendelijk & stijlvol relatiegeschenk spaarvarken

Een tijdloos gebruik. In een eigentijds ontwerp. Tammy is een hip relatiegeschenk spaarvarken. En ook nog goed voor het milieu.

Elk kind groeit ermee op. Geld sparen voor later. En daarna het ritueel van de bank openbreken. Spaarpotten en spaarvarkens blijven daarom populaire relatiegeschenken. Iedereen kent de kunstof promo variant en de klassieke spaarvarkens van keramiek. Dit spaarvarkentje niet. Het is gemaakt van karton!

Dit spaarvarken breek je niet.

Je scheurt het open.

Milieuvriendelijk relatiegeschenk spaarvarken

Tammy is een stijlvolle en eigenzinnige design spaarpot. Ze is van karton, vervaardigd uit duurzame papierpulp. Nadat het varkentje vol zit, scheur je de spaarpot open en kan hij bij het oud papier. Stijlvol en goed voor het milieu!

Spaarvarkens bedrukken

Tammy kan gemakkelijk worden bedrukt met je logo. Maar hou ruimte over voor de creativiteit van de kinderen! Met verf of stiften kan elk kind het spaarpotje zelf inkleuren. Of natuurlijk bewaard worden in zijn strakke, eenvoudige vorm voor volwassenen.

Meer info: www.moxon.london

Milieuvriendelijk relatiegeschenk spaarvarkentje van karton: TammyMilieuvriendelijk relatiegeschenk spaarvarkentje tammy, gemaakt van papierMilieuvriendelijk relatiegeschenk spaarvarkentje van karton

Lees ook:  Tas van plastic of katoen: wat is beter?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.