KLM Toilettassen van Jan Taminiau verkopen online

Designer toilettassen van KLM blijken waardevolle memorabilia net als de befaamde KLM-huisjes

Gravin Eloise van Oranje-Nassau van Amsberg verkoopt via Instagram de KLM tasjes van Jan Taminiau. Een oplettende Twitteraar herkent de comfort bag die je cadeau krijgt als KLM businessclass reiziger. Resultaat? Haar bericht en de KLM tasjes van de gravinfluencer gingen viral.

Compliment

De KLM clutch dateert uit 2016, en nog steeds is het blijkbaar een waardevol cadeau. Ook oudere ontwerpen van de KLM comfort bag vinden we terug op veilingsites zoals Catawiki, Vinted en Marktplaats. Dat bewijst niet alleen dat ze een smaakvolle keuze hebben gemaakt bij KLM. Het is ook een goed voorbeeld van de kracht en het nut van relatiegeschenken. Complimenten!

Jan Taminiau toilettasjes voor KLM

Jan Taminiau ontwerpt sinds 2016, speciaal voor KLM ieder jaar andere comfort bags voor zowel dames als heren met daarin de essentiële benodigdheden voor een lange vlucht. Denk aan doekjes en een tandenborstel, met ook lippenbalsem en vochtinbrengende crème van Rituals. Taminiau volgt het Nederlandse topdesigner duo Viktor & Rolf op, dat in 2011 hun ontwerp voor het tasje lanceerde.

“KLM werkt al jaren samen met gevestigde namen uit de Nederlandse designwereld om onze passagiers te blijven verrassen. De nieuwe comfort bags zijn niet alleen mooi, maar ook zeer handig in gebruik. Ik weet zeker dat de passagiers de verschillende modellen zullen waarderen.

Miriam Kartman, KLM Executive Vice President Inflight Services

Duurzaam relatiegeschenk

Om de reizigers iets blijvends te geven, ontwerpt Taminiau altijd toilettasjes (comfort bags) die ook na de vlucht te gebruiken zijn. Dus geen wegwerp artikelen, maar echt stijlvolle toilettasjes. Het ontwerp van de kleine tasjes is geïnspireerd op de haute couture collectie van Taminiau. Waarbij de nadruk vooral ligt op duurzaam gebruik. Dus niet alleen tijdens de vlucht, maar juist daarna.  

Ik heb de comfort bags ontworpen om cadeau te kunnen geven. Bij elk cadeau dat we krijgen, dragen we een herinnering mee van degene van wie we het hebben ontvangen. De bags zijn een geschenk van KLM aan haar reizigers, voor henzelf of om na de vlucht door te geven aan geliefde of vrienden: a gift that keeps on giving.

Jan Taminiau, Nederlandse modeontwerper

Over Jan Taminiau

Jan Taminiau is een van de meest exclusieve en succesvolle Nederlandse modeontwerpers. Zijn creaties worden wereldwijd gedragen. Iedere japon wordt exclusief voor zijn clientèle gemaakt gebruikmakend van zeer verfijnde technieken, ambachten en materialen. In 2004 lanceerde hij zijn eigen label: JANTAMINIAU.