Deze design drinkbeker wil je NIET bedrukken

Design drinkbeker relatiegeschenk idee deens design

Stelton combineert verbluffend mooie design drinkbeker met een state-of-the-art ‘smart click’ deksel functie.


Ookal heb je hele mooie relatiegeschenk koffiebekers, To Go Click transporteert je geliefde drankje toch op een heel ander niveau. Het is een briljante koffiebeker, en hij ziet er nog goed uit. Zo goed zelfs, dat ik geneigd bent om te zeggen: deze design drinkbeker wil je NIET bedrukken of graveren met je logo.

360 graden drinken

Ik besefte mij dit pas toen ik de To Go Click van Stelton voor het eerst zag. Een gevoel dat ik eigenlijk altijd bij elke drinkbeker heb. Het is alsof je terug gaat naar je kinder schooltijd. Je was toen nog te klein en onhandig om uit een normaal glas te drinken. Daarom had jij een mooie plastic drinkfles met een lachend regenboogje erop. Eerst je drinkgaatje zoeken, vervolgens hopen dat de deksel goed vast zit! Je hebt van die hele coole drinkbekers ( zonder regenboogje – al zou dat nog best hip kunnen zijn) maar het blijft toch een infantiel aanzicht. En niet te vergeten redelijk onhandig om uit zo’n drinkbeker te drinken. Dat gevoel heb je met deze design drinkber dus nooit meer.

…precies hetzelfde als het drinken uit een gewone beker.

De To Go Click heeft een state-of-the-art ‘smart click’ -functie waarmee je de deksel gemakkelijk kunt openen en sluiten. Drink over de volle 360 ​​graden van de beker alsof er geen deksel was. Het is precies hetzelfde als het drinken uit een gewone beker.

Stelton

De producten van Stelton moeten een doel hebben. Ze geloven in eenvoud en Scandinavisch minimalisme beetje lagom. Vorm en functie moeten een synthese creëren die innovatieve en verschillende ideeën ten aanzien van concept, ontwerp en materialen belichaamt. De designers van Stelton leven en geloven in minder is meer. Meer info over hun relatiegeschenk mogelijkheden vind je hier.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.