The Teabag Collection: thee als relatiegeschenk

Eerste theezakjes ter wereld die eruitzien als designer handtassen.

Thee als relatiegeschenk, niet verkeerd. Maar het kan suf overkomen. Als je nadenkt over het bedrukken van theezakjes. Maar je weet nog niet hoe?

Laat je inspireren door dit relatiegeschenk van theeleverancier Hälssen & Lyon. The Teabag Collection is het resultaat van hun wens: dat thee nooit uit de mode zal raken.

Credits

Dit briljante staaltje handwerk is het resultaat van opdrachtgever Hälssen & Lyon. Totstandgekomen dankzij het in Hamburg gevestigde Kolle Rebbe en Turkse designer Ayzit Bostan. Gepresenteerd op de Vogue Salon tijdens Berlin Fashion Week.

Unieke relatiegeschenk theezakjes

Deze thee van Hälssen & Lyon is niet bedoelt om te drinken. Het is een collectie bestaande uit hun vijf beroemdste zwarte theemengsels in theezakjes die eruit zien en aanvoelen als de meest iconische designer handtassen.

Deze unieke relatiegeschenk theezakjes waren een limited edition. Ze zijn dus niet te koop. The Teabag Collection was een manier om klanten te bedanken voor hun jarenlange betrokkenheid.

Thee raakt nooit echt uit de mode. We moeten niet bang zijn voor verandering – we moeten mensen dagelijks verrassen.

Dietmar Scheffler
Managing Director of Hälssen & Lyon

Dietmar Scheffler, de Managing Director van Hälssen & Lyon, beweert dat thee nooit echt uit de mode raakt. Maar we moeten ook niet bang zijn voor verandering.

Hij wil mensen dagelijks verrassen. En met een stijlvol relatiegeschenk als deze, is hem dat zeker gelukt!

Lees ook:  Origineel drank cadeau bedrijven (tip)