Rotterdam The Hague Airport kiest voor Correctbook

Kunstenaar Michael van Kekem maakte een super gave illustratie voor de correctbooks van Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) wilde graag een uniek en duurzaam kerstgeschenk in het kerstpakket. Daarvoor hebben ze dit jaar gekozen voor Correctbook. De voor- en achterkant wilde ze graag personaliseren en het moest de uitstraling hebben van hun business, de omgeving, hun ambities en natuurlijk ook in hun huisstijl. Grafisch ontwerper Michael van Kekem via het podium voor designtalent YEDS maakte de illustratie.

Carlijn van der Wild van RTHA, vertelt over haar keuze:

“We hebben een samenwerking gezocht met Rotterdamse partijen voor een uniek en duurzaam kerstgeschenk. Correctbook past hier direct bij. We konden het boek helemaal op maat maken met een illustratie van kunstenaar Michael van Kekem, vertegenwoordigd door lokale partij YEDS”

rotterdam the hague airport kerstgeschenken notitieboeken correctbook
Carlijn van der Wild (RTHA) en Sam van Tol (Correctbook)

buy-one-give-one

Correctbook is een uitwisbaar notitieboek. Ze worden in Europa op de markt gebracht door de Rotterdamse startup van Sam van Tol. Het model van zijn bedrijf is gebaseerd op het ‘buy one give one’-principe. Heel simpel: hier worden de producten verkocht en vervolgens gaat hetzelfde schrijfmateriaal naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika.

Succesvol kerstgeschenk

Er gingen dit jaar duizenden uitwisbare notitieboeken de deur uit naar honderden zakelijke klanten.Voor RTHA is dit soort producten heel erg interessant als kerstgeschenk. Ook Shell en T-Mobile hebben in het kader van duurzaam ondernemen gebruik gemaakt van Correctbook. De notitieboekjes kunnen worden gemaakt in de huisstijl van ieder bedrijf. Maar probeer verder te kijken dan je logo of beeldmerk. Wat deze productie namelijk echt bijzonder maakt, zijn de illustraties van Michael van Kekem.

1 gedachte over “Rotterdam The Hague Airport kiest voor Correctbook”

Reacties zijn gesloten.