Notepad: Zelfklevend memoblok voor de iPhone

Zelfklevend memoblok voor de iPhone. Ik hoor wat je denkt: is daar geen app voor?

Het antwoord op die vraag is: nee. Het is gewoon eenvoudiger om iets op een echt papiertje te krabbelen. En guess what: je to-do list met echte ink doorkrassen, geeft veel meer voldoening dan iets wegswipen op je scherm.

Notepad. Schrijven. Wissen.

Hoe werkt het?

Notepad is een uitwisbaar en zelfklevend notitieblok voor iPhones of laptops. Een soort Post-it®, maar dan met iets extra’s. Je kunt notities namelijk opschrijven met een doodnormale balpen, en later weer uitwissen met een gum!

Maak een snelle schets of een boodschappenlijstje op de ouderwetse manier. Bewaar hem dichtbij het ding dat je altijd bij je hebt: op de achterkant van je telefoon.

iOS & Android

Er zijn helaas alleen speciale pads gemaakt voor iPhone telefoons. Maar de rechthoekige pads werken overal: op laptops, tablets en elke andere telefoon, met of zonder hoesje.

ILOVEHANDLES

Ilovehandles is oorspronkelijk begonnen als een Apple-accessoire bedrijf in 2010. Toen ze bijna vijf jaar geleden de voorganger van Notepad (Paperback) uitbrachten, wisten ze dat ze iets bijzonders hadden gecreëerd.

 Paperback: de voorganger van Notepad

De helft van de mensen die het zagen, riep iets in de trant van “Dit heb ik in mijn leven nodig!“. De andere helft zei: “Daar is de Notes-app voor!“, maar vergeet die lui maar weer. Punt is, mensen houden er nog steeds van om echte notities te schrijven en lijstjes te maken op papier.

Kopen & bedrukken

Notepad wordt geleverd met een pen en een gum. Laat het zelfklevend memoblok bedrukken met je logo. Dan vergeet je klant ook nooit meer van wie hij dit briljante relatiegeschenk heeft gekregen.

Lees ook:  Bedrukte draadloze opladers: 4 voorbeelden

Meer info & kopen: https://ilovehandles.com