originele sinterklaasgeschenken bedrijven sinterklaas pakket makro

Herken je dit…?

“We willen rond de Sinterklaas periode origineel voor de dag komen bij onze klanten. Heb je daar iets voor?”

#DTV

Originele sinterklaasgeschenken die betaalbaar, origineel en leuk zijn? Die zijn er zat. Heel veel bedrijven geven hun personeel een kleinigheidje met Sinterklaas. En ook zakenrelaties of klanten kun je iets leuks cadeau doen. Maar je kunt niet elk jaar met dezelfde banketstaaf aankomen!

Daarom is het belangrijk om originele sinterklaasgeschenken te geven.

Als ik Business-2-Business Sint was, dan zou ik je deze 3 originele sinterklaasgeschenken geven: 

1. Geef ze de zak!

Een kleinigheidje van Sinterklaas, voor het personeel. Geef ze een mini jute zak met strooigoed en een bedrukt kaartje. Ook leuk om te combineren met een cadeaubon van Bol.com, Zalando, Bijenkorf, Hunkemöller, ICI Paris of Wehkamp.

sinterklaas mini jute zakjes

2. 100% slaafvrije pieten chocolade

Dat is woke! Uit je liefde voor collega’s met een lekkere reep pure chocolade. Deze bekende repen zijn gemaakt van 100% slaafvrije chocolade. Daarom een verantwoord, en maatschappelijk betrokken sinterklaas cadeautje. Piet zou trots op je zijn! Leuk extraatje: bij YS kun je ze ook nog alemaal met de naam van je personeel laten bedrukken, extra speciaal!

3. Mini Sinterklaas pakket

Een kerstpakket maar dan voor Sinterklaas. Een houten serveerplank met handvat en touwtje wordt opgemaakt met twee sachets voor warme chocolademelk, een melkchocolade letter S en een zakje kruidnoten. Het geheel kan worden verpakt in een Sinterklaas geschenkdoos. Vier het begin van de feestdagen, met mini Sinterklaaspakketten voor je personeel.

Originele sinterklaasgeschenken aanbiedingen & acties

December is een maand waarin relatief veel cadeautjes ingekocht worden. En niet alleen door consumenten. Ook voor de relatiegeschenken markt is dit een belangrijk seizoen.

Lees ook:  Relatiegeschenk van 1 miljoen.

De chocoladeletter, de kaasletter, de banketstaaf met logo. Die ken je nu wel. Geef daarom liever je collega’s een origineel sinterklaasgeschenk. Slaafvrije chocoladeletter, lekker warme geiten wollen sokken of een DIY bakpakket voor pepernoten en speculaasjes.

Geschreven door

Sebastiaan Spits

Geschenk goeroe, gadget freak en branding fanaat.