Origineel drank cadeau bedrijven (tip)

Op zoek naar een origineel drank cadeau met RUM, WODKA, VERMOUTH of GIN? Moet je dit even zien!

Stel: je moet écht indruk maken bij een klant met een origineel drank cadeau. Ik bestelde één hyper-gepersonaliseerde fles gin bij Make Your Own Spirit. En dit is mijn ervaring.

Vodka, Gin, Whiskey, Rum of Vermouth? Dat is nog de meest eenvoudige keuze van dit drank cadeau. Al hebben ze ook die vijf drankjes in verschillende varianten beschikbaar.

Bij Make Your Own Spirit kan je namelijk niet alleen de inhoud maar ook de vorm van de flessen sterke drank volledig personaliseren. Want je kunt kiezen uit één van de (10!) stijlvolle vormen: Apotheque, Clayton, Clifford, Hakan henri, Kohana, Griffin, Wyatt, Teluchi of Patriot.

GINgle bells gin – Merry Christmas Spirit

Ik koos voor Gin (en noemde het GINgle Bells Gin) in de Clifford Blue fles: netjes binnen 2 werkdagen thuisbezorgd.

Over smaak valt te twisten. Maar de kans is groot dat je hiermee een positieve indruk achterlaat. Zeker als je nagaat uit hoeveel soorten drank, kleuren, templates en stijlen je kunt kiezen. Benieuwd wat je allemaal kunt personaliseren?

Etiketten als kleine kunstwerkjes

Ben je niet zo creatief, of krijg je nu al last van keuzestress? Er is genoeg inspiratie te vinden op instagram. Of check dit wijncadeau idee: het label is een kort verhaal.

Ontwerp je eigen unieke drank cadeau met Make Your Own Spirit

Geen moeilijk designwerk

De etiketten zijn uiteraard personaliseerbaar. En niet alleen de voorkant. Ook de hals, en de achterkant kun je gemakkelijk aanpassen op hun website. En een groot voordeel is dat je geen kennis nodig hebt van design. Kies gewoon uit een van de vele coole templates, fonts en lettergroottes.

Lees ook:  Wijn met eigen etiket; dat niet saai is

Logo erbij?

Leuke bonus optie – kost niks extra’s. Verwerk je bedrijfslogo, een eigen foto of afbeelding die past bij het geefmoment, in het label. De kwaliteit van de flessen, de drank en de etiketten vind ik echt opvallend goed!

origineel drank cadeau relatiegeschenk tip

Ze hebben f#cking veel en super mooie standaard templates voor je etiket. Op een gegeven moment weet je niet meer welke je moet kiezen!

Veel plezier met geven!