Popsockets Popgrips bedrukken

Ga die Popsockets Popgrips bedrukken met je logo. Gemiddeld grijpen jij en ik zo’n 8.000 x per jaar naar onze telefoon.

8000 mogelijke contactmomenten dus!

… alles mobielvriendelijk.

Als het gaat om millenial marketing, is de mobiele telefoon een bijzonder belangrijk medium geworden. Mobile first is het decreet sinds 2017 voor alle online markteers. Echter, staar je niet blind op impressies, likes, en clicks. Want offline is ook veel te halen, als het om branding gaat.

Er bestaat zelfs een bedrijf dat een advertentieplatform van telefoonhoesjes heeft gemaakt. Gebruikers krijgen een gratis bedrukte telefoonhoes en worden beloont met punten om deze te dragen en zichtbaar te maken.

Waarom eigenlijk? De gemiddelde persoon pleegt meer dan 8.000 telefoontjes en tekstberichten per jaar. Dat zijn mega veel momenten waarop je je toestel pakt. Telefoon gadgets en accessoires zijn om die reden geliefde relatiegeschenken of give-aways.

Oordopjes die nooit meer in de knoop raken

PopSockets werd in 2012 opgericht in Boulder, Colorado. Uitvinder (en filosofieprofessor) David Barnett, tegenwoordig CEO van Popsockets, begon zich in 2010 mateloos te ergeren aan het voortdurend in de war raken van zijn oordop draadjes.

Hij besloot twee knopjes aan de achterkant van zijn telefoon te lijmen en de draadjes om die knoppen te wikkelen. Het was geen gezicht, maar het werkte. De jaren daarna verbeterde hij zijn ontwerp voortdurend, bijvoorbeeld door de knoppen in en uit elkaar te laten vouwen, zodat ze voortaan zowel als standaard als als ‘grip’ konden dienen.

Popsockets popgrips uitgelegd

Op aanraden van bekenden begon hij in 2012 een crowdfunding-campagne om een telefoonhoesje op de markt te brengen met twee van die grips. Het werd een succes – niet in de laatste plaats dankzij een hilarische video.
In 2014 richtte hij zijn bedrijf op – en heeft inmiddels werekldwijd al meer dan 40 miljoen van die handige Popgrips verkocht!