4 redenen om PromZ Live te bezoeken

PromZ Live is morgen in de Ahoy Rotterdam. Benieuwd wat je mist als je niet komt als bezoeker?

Hiervoor ga je naar PromZ Live. De 4 beste redenen waarom je PromZ Live op 16 en 17 mei in de Ahoy niet wilt missen.

1. Seminars

Interessante seminars over actie- en relatiemarketing vormen de basis van het programma. Dit jaar o.a. Klant psychologie en actiemarketing, Zo kies je het juiste promo-artikel voor je campagne en VR en AR succesvol inzetten op events. PromZ Live is dé beurs voor de industrie. Je zult dus niet snel ergens anders meer vakidioten, kennis en expertise bij elkaar vinden.

2. Ideeën opdoen voor originele producten

Als je PromZ Live bezoekt, bent je in een paar uur helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden om je relatiemarketing betaalbaar, origineel en in je eigen look & feel in te vullen. Want PromZ Live is een mega ‘showroom’ voor gadgets & gifts. Rond de 200 relatiegeschenk leveranciers staan er met in totaal honderden producten.

3. Ontmoet 200 leveranciers, fabrikanten en importeurs

Ga eens naar buiten! Tuurlijk, mijn blog is ge-wel-dig. Maarrr… directer contact met je leveranciers kun je niet krijgen. Laat je vrijblijvend adviseren, en kijk meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Dat is ook wel eens handig. En je hoeft je niet op te maken, iedereen loopt er op gympen of teenslippers.

4. Toegang is gratis

Last, but not least. De vakbeurs is geheel gratis om te bezoeken. Je hoeft dus geen dure entree tickets te declareren of verantwoorden. Het kost je hooguit één middag of ochtend. In die uurtjes doe je direct inspiratie op voor al jouw inkopen van promotionele producten, relatiegeschenken en kerstpakketten. En leg je als inkoper belangrijke zakelijke contacten. Uit betrouwbare bron kan ik je melden dat je in goed gezeldschap bent. Elk jaar schuiffelen hier de top inkopers van bedrijven als McDonalds, ING, Unilever, Coca-Cola en Google door de wandelgangen. Registratie is wel nodig, meer info over de beurs vind je hier.

Lees ook:  Duurzame relatiegeschenken inkopen. Kan dat?

Bezoek online

Kun je de beurs echt niet bezoeken? Of lees je dit artikeltje te laat? You are in luck my friend! De beurs PromZ Live zal na afloop nog steeds virtueel te bezoeken zijn. Daarvoor worden alle stands tijdens de beurs door middel van 360° fotografie vastgelegd, waarna de beursvloer digitaal weer wordt opgebouwd met behulp van Google Tours.

Op Google Maps kunnen bezoekers over de beursvloer navigeren en elke beursstand vinden. Een i-button in de stand verschaft extra informatie over het bedrijf en een link naar de website van de standhouder.

Het is voor het eerst dat een vakbeurs op deze manier gedigitaliseerd wordt en online voort leeft als virtuele beurs. Beursorganisator Het Portaal Uitgevers in Wormer werkt hiervoor samen met het bedrijf Active Vision.

plattegrond promz live 2018 rotterdam ahoy
Plattegrond PromZ Live 2018 – 16 & 17 mei – Rotterdam Ahoy

1 gedachte over “4 redenen om PromZ Live te bezoeken”

Reacties zijn gesloten.