Gratis SlingGrips voor BLM-demonstratie

DMD geeft 500 gratis SlimGrips bedrukt met “Love” aan Black Lives Matter demonstranten.

Toen Mike Watts (DMD Products)  en zijn mensen hoorden dat er op dinsdag 2 juni een protestmars gehouden zou worden tegen de ‘moord’ van George Floyd in Houston, wisten ze dat ze daar bij moesten zijn. ‘We wilden gewoon meedoen, op de een of andere manier’, zegt Watts, president / oprichter van DMD op asicentral.com.

‘We voelen ons erg verbonden met de lokale gemeenschap en wilden onze steun betuigen.’ Dus bedrukten de medewerkers van DMD 500 SlingGrips met het woord “Love” en schonken die gratis aan de organisatoren van de Houston Rally. 

Ongeveer 60.000 mensen kwamen die dinsdag 2 opdagen voor het vreedzame protest, dus die 500 exemplaren…

Wat is de SlingGrip?

Toch was het een mooie kans om de slinggrip, waar DMD er veel van verkoopt, nog eens onder de aandacht te brengen. De SlingGrip is een universele (maar gepatenteerde!) elastische handgreep.

Plakken

Je plakt de SlingGrip aan elke telefoon, tablet, e-reader of het bijbehorende hoesje, zodat er een ​​veilig ‘handvat’ ontstaat. Door de gebruikte hoogwaardige en verwijderbare kleefstof (van 3M) kan de gebruiker veilig haar apparaat in de hand houden.

bedrukte slimgrips
Bedrukte logo SlimGrips Credits: DMD

Moment merchandise

De Sling Grips werden zeer goed ontvangen, zegt Watts, vooral omdat veel van de demonstranten hun handen vol hadden aan spandoeken, waterflessen én hun telefoons – een lastige klus!

DMD biedt inmiddels ook particulieren een collectie “Spread Love” -grips aan via LoveHandle, waarbij 50% van de opbrengst naar het Thurgood Marshall College Fund gaat.

Lees ook:  Culinaire musthave: Cheetos Duster

Moment merchandise taps into the issue at hand through graphics and messaging.

ASI

Zelfs het overlijden van Floyd, meldt ASI overigens, is aanleiding om een brede scala aan merchandise te ontwikkelen en te koop aan te bieden. Moment Merchandise noemen we deze trend. Het coronavirus was/is ook zo’n moment. We zien veel promotionele producten met grotendeels een liefdadigheids component erin verweven…