Promo aanmaakblokjes Coors Light

2020 was allesbehalve chill

Met deze promotionele aanmaakblokjes zeg je op originele manier vaarwel tegen 2020! 

Coors versnipperde het slechtste nieuws van het jaar en veranderde ze in driehoekige aanmaakblokjes. De Chill Starters zijn geperst in een driehoekige vorm. Die doet denken aan de bekende bergen die zijn afgebeeld in de branding van het biermerk.

Vaarwel 2020!

Aan het begin van een nieuw jaar zijn mensen altijd vol hoop en optimisme. Vaak kijken we ook even terug naar de stappen die we het jaar ervoor hebben gemaakt. Wat is er gekomen van onze goede voornemens?

Het begin van 2021 hoorde ik echter veel mensen met teleurstelling terugblikken op 2020. Mensen kijken dit keer uit naar een beter jaar. Het lijkt wel alsof we 2020 zo snel mogelijk willen vergeten! Daarom bedacht Coors Light een originele manier waarop mensen afscheid kunnen nemen van 2020. 

Originele aanmaakblokjes

Coors Light en creatief bureau Rethink bedachten: Chill Starters. Kleine driehoekige aanmaakblokjes om de kachel, openhaard, BBQ of een kampvuur aan te steken.

Deze aanmaakblokjes zijn gemaakt van oude kranten uit 2020. Wat is er relaxter dan ritueel de krantenkoppen, verhalen en foto’s van een uitdagend jaar in vlammen op te zien gaan? Laat het chillen maar beginnen!

Bier promoties

Geinige gadgets cadeau bij een kratje bier. Jarenlang was het een traditie. Helaas zien we de laatste tijd in ons eigen land weinig originele bier promoties met gratis premiums. Klanten konden elk jaar rekenen op een leuk Heineken kerstcadeau rondom de feestdagen. Zoals logo sokken of een lichtgevende vlinderdas. Dit jaar is het een ‘gratis’ proefabonnement op een virtuele sportschool bij aankoop van alcoholvrij bier. Het is vast goed bedoeld, zeer gepast (tranquilo), en logisch (goede voornemens). Maar ik vind het toch minder leuk.