Marble Mania: Gratis knikkers PLUS

Geschikt tijdverdrijf in verplichte harde lockdown

Klanten ontvangen gratis Marble Mania knikkers bij PLUS supermarkten

Het is weer knikkertijd! Vanaf zondag 31 januari spaar je bij PLUS voor gratis knikkers van Marble Maniacs. Een spaaractie waarbij klanten zeven weken lang kunnen sparen voor 24 knikkers. Geproduceerd door VMM concepts en uitgeverij Rubinstein.

De knikkercampagne is onderdeel van de Marble Maniacs campagne. PLUS laat weten dat het een samenwerking betreft met de primetime SBS6 spelshow Marble Mania. In dit programma gaan verschillende bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan op een diversiteit aan knikkerbanen.

Looptijd spaaractie: Zondag 31 januari 2021 t/m zaterdag 20 maart 2021. 
Actievoorwaarden: Tijdens de actieperiode ontvang je bij elke € 10 aan boodschappen * een pakje met één gratis knikker.

TV commercial PLUS knikkercampagne

Namen Marble Mania knikkers

Er zijn 24 verschillende knikkers, verdeeld over 4 Marble Maniacs teams waar je voor kunt sparen. De Green Maniacs, de Red Maniacs, de Yellow Maniacs én een team van effen-gekleurde knikkers die meedoen in het tv-programma Marble Mania. De meeste knikkers zijn bedrukt met een grappige groente of fruit cartoon. Sluikreclame van het Voedingscentrum? En ze dragen ook een bijpassende naam.

marble mania plus knikkers namen PLUS
  1. Green Maniacs (o.a Crazy Kiwi, Sprintende Spruit en Bliksem Bloemkool)
  2. Red Maniacs team (o.a Turbo Tomaat, Battle Biet)
  3. Yellow Maniacs (o.a. Super Citroen, Monster Mango en Punk Paprika)
  4. Zes effen-gekleurde knikkers uit het echte tv-programma Marble Mania!

Gratis knikkerbaan

In de eerste spaarweek (vrijdag 5 t/m zaterdag 6 februari 2021) krijgen klanten van PLUS een gratis knikkerbaan bij aankoop van € 25 aan boodschappen. Daarna kun je de baan kopen voor € 2,99 euro, zolang de voorraad strekt.

Lees ook:  Kartonnen 3D model / bouwplaat als relatiegeschenk
Limited editions

Vanaf zondag 7 februari 2021 tot en met 20 maart 2021 zijn er gratis limited editions verkrijgbaar bij speciale actieproducten. Ze heten: Tra-a-ap+ toren, Flip Flopper+ toren, Holy Moly, Wip Wap Wop, Trio Spinners + toren en de Swinging Start. Dit zijn uitbreidingen op de basis knikkerbaan, waar de baan nog spannender mee gemaakt kan worden.

Verzamelblik knikkers

De hele actieperiode is er een Marble Maniacs verzamelblik te koop voor € 2,49 euro. In dit verzamelblik kun je niet alleen je knikkers verzamelen. Want de deksel van het blik kan ook als verlenging van de finish van je knikkerbaan worden gebruikt. 

Een spaaractie is een zeer populaire vorm van reclame bij supermarkten over de hele wereld. Hier lees je er meer over

Knikkergekte

Het nostalgische knikkerspel is sinds kort weer super populair. Ken je Jelle’s Marble Runs? Dat is een internationaal succesvol YouTube-kanaal van een autistische jongen uit Nijmegen en zijn broer Dion. Naast YT kun je knikkers ook zien racen op TV. Want SBS 6 heeft een hit te pakken met de nieuwe knikkershow Marble Mania. Stuk TV, Nick & Simon en radio DJ’s Sander en Wietse rollen mee met de Marble Maniacs knikkergekte.

Marble Mania

‘Best vermakelijk’ of ‘slechtste tv-programma ooit’. TV productiebedrijf Talpa Concepts heeft enorm veel geïnvesteerd in dit nieuwe format. Het doel van John de Mol is om het celebrity knikkerrace show format internationaal te verkopen. Maar de meningen over Marble Mania lopen uiteen.

Ik was één van de 1,4 miljoen mensen, die heeft gekeken hoe BNers knikkerbaantje spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz. Jack van Gelder voorziet de race van commentaar. Het doet denken aan Te land, ter zee en in de lucht. Ik was wel even benieuwd, maar hield de knikkershow maximaal 5 minuten vol.

Lees ook:  Loyaltyprogramma Delhaize maakt gezond goedkoop

Perfect lockdown premium

Los van de TV show. Als je thuis met een verveeld lockdown kleutertje zit opgescheept, dan kan ik me voorstellen dat elke vorm van vermaak een welkom cadeau is. Daarom is het ook een geslaagd idee om, ja juist nu, promotionele knikkers in te zetten. Want net als promotionele puzzels zijn het de ideale cadeautjes in quarantainetijden.

Er is al genoeg thuisonderwijs stress. Dus wanneer spanningen, irritaties of stress hoog oplopen, ga dan lekker even spelen! Dat kan ook voor volwassenen een goede afleiding zijn. 

lockdown supermarkt spaaractie speelgoed plus knikkerbaan cadeau
Mooi tijdversdrijf tijdens lockdown: knikkeren

Nostalgisch speelgoed: erg populair en bijna uitverkocht.

De houten knikkerbaan bij Lidl ( online bestellen voor € 19,99 ) is bijna uitverkocht bij Lidl.

* Online aankopen – Het is niet duidelijk of je ook met bestellingen in de webshop van PLUS kunt meesparen voor gratis knikkers. Tabak (rookwaren), slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, cadeaukaarten, loten, postzegels, boeken, toegangskaarten, emballage en statiegeld tellen niet mee.