cappac bekerdrager promotie cap karton festivals

Een stuk karton met heel veel mogelijkheden

CAP PAC™ is een nieuw, innovatief en duurzaam promotioneel product op maat voor outdoor festivals!

Josh Grant Rayner uit Bournemouth  is een Britse designer die de stille lockdown-tijd nuttig besteedde door een heel clever promotieproduct te ontwikkelen. De CAPPAC. Zijn eerste klant was een sponsor van de Northampton Saints  rugbyclub, die het milieuvriendelijke promo uitdeelde aan de 4.000 toeschouwers bij hun laatste wedstrijd van dit seizoen.

cappac bierdrager fansign pet van karton

Hoe werkt de CAPPAC

Inmiddels heeft Rayner al een aantal internationale designprijzen voor zijn slimme  kartonnetje gewonnen. Een CAPPAC bestaat uit twee zonnekleppen en een houder voor twee bekers, waarmee je ook kunt zwaaien om je team aan te moedigen. Het geheel in het VK vervaardigde product is volgens de ontwerper 100% CO2-negatief. 

Negen van de tien rugbyfans die het product mochten testen waren enthousiast over de gebruiksmogelijkheden; acht op de tien zei een deel van of het hele product mee naar huis te willen nemen. 

De vraag is natuurlijk hoeveel onderdelen in het stadion achterbleven… Toch een leuk festival promo product! En andere outdoor sportevenementen.

 

Lees ook:  Holland Heineken Hemd

Geschreven door

Arnette Koeman

Relatiegeschenk fanaat, dol op promotionele artikelen en reclame. Favoriete quote: "Anything one needs to market heavily is necessarily either an inferior product or an evil one. And it is highly unethical to portray something in a more favorable light than it actually is." - Nassim Nicholas Taleb in Antifragile