CAP PAC: kartonnen bierdrager, fansign en zonneklep in 1

Een stuk karton met heel veel mogelijkheden

CAP PAC™ is een nieuw, innovatief en duurzaam promotioneel product op maat voor outdoor festivals!

Josh Grant Rayner uit Bournemouth  is een Britse designer die de stille lockdown-tijd nuttig besteedde door een heel clever promotieproduct te ontwikkelen. De CAP PAC. Zijn eerste klant was een sponsor van de Northampton Saints  rugbyclub, die het milieuvriendelijke promo uitdeelde aan de 4.000 toeschouwers bij hun laatste wedstrijd van dit seizoen.

cap pac bierdrager fansign pet van karton
cap pac promo cap

Hoe werkt de CAP PAC

Inmiddels heeft Rayner al een aantal internationale designprijzen voor zijn slimme  kartonnetje gewonnen. Een CAP PAC bestaat uit twee zonnekleppen en een houder voor twee bekers, waarmee je ook kunt zwaaien om je team aan te moedigen. Het geheel in het VK vervaardigde product is volgens de ontwerper 100% CO2-negatief. 

Negen van de tien rugbyfans die het product mochten testen waren enthousiast over de gebruiksmogelijkheden; acht op de tien zei een deel van of het hele product mee naar huis te willen nemen. 

De vraag is natuurlijk hoeveel onderdelen in het stadion achterbleven… Toch een leuk festival promo product! En andere outdoor sportevenementen.

 

Lees ook:  Oktoberfest Gift Box (3 voorbeelden)