Holland Heineken Hemd

Heineken’s 4-in-1 promo shirt voor het EK/Koningsdag/F1 en Olympische spelen

Steun Oranje deze zomer met het Holland Heineken Hemd!

Het Holland Heineken Hemd ontvangen klanten gratis bij een 9-pack blik Heineken bier. En het Heineken Hemd is een echte must-have deze zomer. Want met het EK Voetbal, de Olympische Spelen en de Formula 1® Heineken® Dutch Grand Prix in Zandvoort staat er een Oranjezomer van formaat voor de deur. Een duurzame actie van Heineken, niet alleen omdat het shirt 1 hele zomer meegaat en meelift op alle 4 sportevents. Het is ook duurzaam geproduceerd.

Heineken Hawaïhemd

Om straks goed voor de dag te komen presenteert Heineken® het ‘Holland Heineken Hemd’. Van Koningsdag tot en met de F1 race op Circuit Zandvoort in september is dit hét fashion item om, proostend met een koud Heineken® biertje, de Oranjezomer in te vieren. 

Eén shirt, voor de hele Oranjezomer

oranje holland shirt heineken 2021

Vier de oranjezomer sowieso. Ondanks het feit dat oranje volgens de bookmakers niet de favoriet is van het EK 2021. En of we deze sportevenementen nu thuis vieren op de bank of eventueel op het terras en misschien wel in het stadion. Eén ding is zeker; in dit blije hawaïhemd zie je er in elk geval super vrolijk uit. 

Oranje Heineken Hawaïhemd: nationaal shirt met een twist

Er zitten veel speciale features aan dit bijzondere oranje hawaïhemd. Het vrolijke hawaïhemd is voorzien van diverse sportsymbolen, kronen en de Nederlandse leeuw. En dat is wel zo duurzaam want het kan dus bij meerdere oranje gelegenheden gedragen worden. One shirt fits all events dus. Een opsomming:

  • Gratis bij aankoop van 9 blikjes bier
  • Verkrijgbaar in 2 maten: Small/Medium en Large/Extra Large
  • Gemaakt van gerecyclede PET-flessen
  • Geheugensteuntje in borstzak: eerste regels Wilhelmus
  • Unieke kortingscode in kraag
  • Verkrijgbaar in heel Nederland
Lees ook:  Bedrukte onderzetters Arive Alive
ja, er is zelfs een infographic nodig om alle eigenschappen van het Heineken Hemd uit te leggen
Gemaakt van gerecyclede PET-flessen

Zoals je leest, is het Holland Heineken Hemd helemaal gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Er zitten er 5 á 6 in elk hemd. Dat zou je niet zeggen, want de kwaliteit is flinterdun. Daardoor weegt het shirt bijna niks, dus dat zal wel lekker koel zijn in de zomer.

wilhelmus heineken hemd detail foto

Het shirt is ook voorzien van een Uit-Volle-Borst-Zak. Een borstzakje met de Nederlandse vlag bedrukt met de eerste regels van het volkslied. Dat vlaggetje hangt aan een dun draadje. Het is bedoelt als geheugensteuntje, dus er kan uit volle borst gezongen worden door iedereen die Nederlands kan lezen.

Unieke kortingscode

En het shirt is méér dan een shirt, want ieder exemplaar is voorzien van een unieke code. Met deze vouchercode kan je korting op Heineken® producten krijgen of zomerse gadgets winnen. Als je boft zelfs toegang tot de uitverkochte F1 race in Zandvoort. In tegenstelling tot de Heineken sporthandoek, eerder dit jaar, is het Oranje Heineken hawaïhemd overal verkrijgbaar.

Leverancier Holland Heineken Hemd

Netraco Textiles is de leverancier van het Heineken hemd. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van premiums voor sales promotie campagnes van merken als Coca-Cola, L’oreal en Volkswagen.

Nederland = Kampioen uitdossen

De wedstrijden moeten nog beginnen, maar één ding is zeker: ons kikkerland is wereldkampioen uitdossen bij grote sportwedstijden en toernooien. En Heineken heeft een traditie om ons gekke Hollandse volk daarbij te helpen. “Het Holland Heineken Hemd past dan ook naadloos in een lange reeks van oranje kledingstukken en attributen”, zegt marketingdirecteur Els Dijkhuizen. “We hebben in deze traditie een eer hoog te houden. Wat ons Nederlanders trots maakt is niet zozeer het Nederlander zijn of het rood-wit-blauw. We blijven trouw aan wie we zijn, pragmatisch en met zelfspot.

Lees ook:  Lidl AquaMini spaaractie 2020

4-in1 shirt: vier Koningsdag, Voetbal, Olymische spelen en de F1

Met Koningsdag is iedereen een Koning(in) en is de Koning een van ons. Bij het EK Voetbal draait onze nationale voetbalploeg niet om één ster maar om elf spelers en de twaalfde man. Tijdens de Olympische Spelen gaan we in Tokyo voor goud, maar is meedoen wat het meeste telt en dat vieren we met iedere atleet. En de F1 Heineken® Dutch Grand Prix op Zandvoort is het rondje waar we 36 jaar op hebben gewacht en dat organiseren we op geheel eigen wijze.

“En daarom verdient Nederland een nationaal shirt met een twist, zeker nu” zegt Josefien Olij marketingmanager Heineken®. “Wat ons de hele Oranjezomer siert, van straat tot stadion en van hier tot Tokyo. Ongeacht winst of verlies is iedereen in dit shirt het stralende middelpunt om van een heerlijk koud (0.0) biertje te genieten en wordt de zomer van 2021 er een om nooit te vergeten”.