Gratis sporthanddoek Heineken 0.0

Ontvang een gratis sporthanddoek bij aankoop van alcoholvrij Heineken bier

De 0.0 Heineken sporthanddoek. Een leuk cadeautje van Heineken, in navolging van het gratis proefabonnement op een virtuele sportschool. Er geldt een maximum van 5 handdoeken per consument. 

Sportief biertje

In januari van dit jaar konden klanten van Heineken al 4 weken gratis sporten bij de virtuele sportschool OneFit. Deze zeer voor de hand liggende joint promotion haakt in op de goede voornemens, en het sportieve imago van alcoholvrije bierdrinkers.

heineken sporthanddoek alcoholvrij bier badstof promotie
De Heineken 0.0 Sporthanddoek

What’s next?

De handdoek is een evergreen als het gaat om promotionele producten. Wat zal het volgende premium worden? De Heineken Dumbell bidon misschien? Pepsi Light ging ze voor met deze dumbbel waterfles.

In de TV commercial van Heineken 0.0 zien we een vrouw bier drinken in haar sportschool. De overige sporters kijken met open mond toe! Maar het is natuurlijk een onschuldig 0.0 Heineken biertje.

heineken sportschool reclame alcoholvrij bier

De actie betreft een online trial-membership bij OneFit van 30 dagen. OneFit stuurt 7 dagen voor het einde van de proefperiode een herinneringsmail, want je kunt natuurlijk altijd stoppen. Maar doe je dat niet? Dan wordt je ‘free trial’ automatisch omgezet naar een abonnement ad €32,50 per maand.

Deelnemende supermarkten

In de periode van 1 tot en met 28 februari worden de gratis Heineken handdoeken bij supermarkten uitgedeeld. Het moment waarop dit gebeurt verschilt per supermarkt, en niet alle supermarkten doen met de actie mee. Op de website van Heineken kun je op een kaart zien welke supermarkt in jouw buurt meedoet. Het actiemechanisme verschilt per winkel: gratis sporthanddoek bij een krat of 6-pack.