Calvé laat zijn pindakaas potten bedrukken

Unilever laat Calvé pindakaas potten bedrukken met de namen van het Nederlands vrouwenelftal.

Nederland heeft zich gekwalificeert voor het FIFA-wereldkampioenschap voetbal vrouwen. En dat is te merken! Unilever haakt groots in op de vrouwenvoetbal gekte. Ze lieten hun Calvé pindakaas potten bedrukken met alle namen van het Nederlands vrouwen voetbal team. Ze zijn niet de enige marketeers die inspelen op vrouwenvoetbal. De Oranje Leeuwinnen stralen ook op posters (Albert Heijn) en miniatuurtjes (Blokker).

Lieke Martens en de Oranje Leeuwinnen werden er al groot mee; nu kan héél Nederland groot worden met zijn eigen pot Calvé pindakaas.

De ‘Leeuwinnen’ eten een broodje pindakaas van hun sponsor. Credits: knvb.nl

Tip: wil je jouw eigen naam op de beroemde pindakaas pot bedrukken, bestel dan je eigen persoonlijke pindakaaspot eenvoudig online.

Pindakaas potten bedrukken

Ik heb de bedrukte pindakaas potten van Calvé al in mijn top 5 secretaressedag geschenken genoemd. Je kunt trouwens meer dan je naam op de pindakaas potten drukken. Ook de naam of het logo van een bedrijf kan op het Calvé etiket worden afgebeeld. Leuk geschenk idee voor het voetbalteam, de tennisclub of je collega’s.

1 Kilo pindakaas
Net als Lieke Martens een eigen Calvé pindakaaspot met naam laten maken? Pak uit met een XXL Calvé pindakaas pot met naam van 1.000 gram! Bestel de kilo knaller op yoursurprise.nl voor €17,95.

Vrouwenvoetbal is hot!

De bedrukte Calvé Pindakaas potten zijn het resultaat van een leuke inhaak actie op het WK vrouwenvoetbal 2019. Een wereldwijde trend die te herkennen is aan de grote merken die zich aan een nationaal team verbinden met activaties en campagnes op social media. De Aldi doet dat in Australië, Nike voor ‘Team USA’ en Comerzbank voor het Duitse vrouwenvoetbal team.

“We zijn blij en trots dat Calvé zich structureel gaat verbinden aan het vrouwenvoetbal en de OranjeLeeuwinnen.”


Jean-Paul Decossaux (directeur commercie KNVB)

YourSurprise personaliseert iconische producten van Unilever met naam en foto en maakt hiermee hele grappige relatiegeschenken. Naast de Calvé Pindakaas potten met naam, levert de webshop ook Axe en Dove giftsets met foto en gepersonaliseerde Zwitsal kraamcadeaus in opdracht van Unilever.

Lees ook:  Opvouwbare speaker bedrukken: grappig en goedkoop premium

Het lijkt erop, dat de aandacht voor vrouwenvoetbal dit jaar groter is geworden. Laten we nu maar hopen dat het Wereldkampioenschap voetbal vrouwen 2019 zowel sportief als commercieel gezien een succes zal worden!