Pilsjasje – Doodnormale bier merchandise van Dommelsch

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Laten we inspelen op die nuchtere Hollandse gedachte. Dat moeten ze hebben gedacht bij Dommelsch toen ze het Pilsjasje bedachten en de bijbehorende commercial:

Pilsjasje reclame: Hipsters uitlachen, terwijl je zelf ook hip probeert te zijn.

Met de nieuwe uitstraling van Dommelsch willen we onze huidige positie in de biermarkt versterken. Authentieke pils is nog altijd populair en speciaal voor trouwe pilsliefhebbers hebben we het Pilsjasje ontwikkeld.

Sjors van Drie, brand manager bij AB InBev

Gadget elementen

Het Pilsjasje van Dommelsch heeft een paar gadget achtige elementen. Wat het spijkerjack eigenlijk meteen niet meer zo normaal maakt. Een opener, verscholen achter het revers, een zakje voor borrelnootjes en ja een borstzak voor je bierfles. Eerlijk gezegd zie je er totaal niet normaal uit met zo’n pilsjasje. Oordeel zelf:

Meer merch!

Na FEBO en McDonalds is dit alweer de zoveelste merchandise actie deze zomer. Geen relatiegeschenk of promotie artikel, maar een (self liquidating) premium. Het is een populair recept om extra media aandacht te genereren. Met een gelimiteerde oplage van het textiel, zijn ze super snel uitverkocht. 

Zonaanbidder in Dommelsch spijker jack op de camping.
Lees ook:  Linkse politica prijst haar merchandise uit de markt