Wat wordt de Heineken kerst gadget 2018?

heineken feestsokken brandpremiums
2018

[update 8 december 2018] Het zijn een vrolijk paar Heineken kerstsokken: gratis bij een kratje bier.

Elk jaar komt Heineken met gave premiums om de verkoop van hun bier te stimuleren. In 2017 was dat rondom de feestdagen de Heineken feestrik, een vlinderdas met ingebouwde led verlichting. De Nederlandse brouwer heeft dat jaar afgesloten met meer winst en een hogere omzet. Ik zeg niet dat er een causaal verband is, maar toch. Wat kunnen we in 2018 voor kerst premium verwachten?

De Coolbag werd een Coolbox

In de zomer van 2017 was er de perfecte zomer gadget: de Heineken Coolbag. In 2018 werd die hippe koeltas opgevolgd door een waterdichte versie en de Heineken Coolbox. Zullen ze ook zo’n alternatief zoeken voor de feestrik?

Ik ben benieuwd. Wat zal de opvolger van Heineken’s Feestrik worden? Wordt de Heineken kerst gadget dit jaar ook een vintage kledingaccessoire voor mannen?

Vintage / retro kleding accessoires voor mannen

Accessoires voor mannen in de lijn met vlinderdassen… Misschien krijg je dit jaar een setje manchetknopen in de vorm van een kroonkurk. Of een ouderwetse stropdas, maar dan met led verlichting.

Nog een leuke vintage mannen accessoire idee: chique choker in Heineken stijl. Misschien maken ze een heineken Pochet. Dat is zo’n vierkante doek die opgevouwen in het borstzakje van een jasje gaat. Een Foute kersttrui misschien? Het is wel een klassieker onder de kerstgeschenken. En een paar mooie Heineken bretels, dat lijkt me ook een goede kanshebber.

Met welke vintage geïnspireerde kledingaccessoire scoort Heineken dit jaar?

Ik denk bretels.

[update 8 december 2018] Het werden dit jaar een vrolijk paar Heineken kerstsokken: gratis bij een kratje bier.