Dure kerstpakketten: overzicht 2018

Update: check de duurste kerstpakketten van 2019

De duurste kerstpakketten bestel je niet online, maar overseas. In Nederland kost het duurste kerstpakket dat je online kunt bestellen € 149,95 exclusief de BTW.

De meest dure kerstpakketten met exclusieve geschenken.

Mag je dit jaar dure kerstpakketten bestellen? Je hebt vast een hééél erg goed jaar achter de rug. Super tof dat je de inzet van je collega’s beloont met een lekker duur kerstpakket! Ik heb een vergelijking voor je gemaakt van de duurste kerstpakketten van 2018: die je online kunt bestellen.

dure kerstpakketten 2018 vergelijken smokey goodness bbq pakket

Kerstpakket Smokey goodness

99,95 excl. BTW

Dit dure kerstpakket is een musthave voor alle BBQ fanaten. Het bevat het nieuwste barbecueboek van Jord Althuizen; Smokey Goodness 3. De Gusta Smokerbarbecue is zowel te gebruiken als normale kolen bbq als rook bbq. Van dit pakket zullen je medewerkers nog lang genieten.


dure kerstpakketten 2018 vergelijking kerstpakket samsonite koffer

Vliegende Hollander

€ 125,00 excl. BTW

Stijlvol reizen doe je met een degelijke koffer. De Samsonite Aeris Upright 64 in dit luxe kerstpakket is een grote oersterke koffer uit de vernieuwde collectie. Het is meteen een practische verpakking, je rolt er zo mee weg!


dure kerstpakketten 2018 vergelijken relx seatzac retro koeler makro pakket

Relax

€ 129,00 excl. BTW

Relaxen in de sneeuw terwijl de zon schijnt? Met de Seatzac wordt relaxen extra comfortabel. Houd de drank koud in de retro Koellbox. Nog een potje frisbeeën en de dag is geslaagd! Dat hebben jouw collega’s toch gewoon verdient?


Kerstpakket Xtra deluxe

€ 140,00 excl. BTW

Met dit extra groot luxe kerstpakket bezorg jij de ontvanger sowieso een hele fijne kerst. Dit is groots uitgepakken! Allerlei hapjes voor bij de borrel die je kunt serveren op een houten serveerplank van het merk Dutchdeluxe.Dure kerstpakketten

Dure kerstpakketten kun je gemakkelijk bij een online kerstpakket webshop bestellen. Ik heb de meest dure pakketten van 5 grote webshops hier voor je op een rij gezet. Kijk zelf in de kerstpakket vergelijker naar andere verschillen tussen de kerstpakketten webshops.