Dure kerstpakketten: overzicht 2019

De meest dure kerstpakketten van 2019: dit zijn ze!

Echt hele dure kerstpakketten, die bestel je in het Verenigd Koninkrijk. Dan ga je naar Harrods, Fortnum & Mason of Harvey Nichols. Moet je wel een serieus budget meenemen, want het begint vanaf € 177. per pakket. In Nederland kost het duurste pakket €149, en dat is vrijwel hetzelfde als in 2018.

Met deze mega kerstpakketten is het al snel een dik half uur met de hele familie uitpakken. Of niet?

5 dure kerstpakketten bomvol luxe kerstgeschenken

Een handige vergelijking van de dure kerstpakketten, die je lekker makkelijk en snel online kunt bestellen.

airfryer kerstpakket duur makro kookfanaat

1. Kookfanaat Makro

€ 149 (ex btw)

De duurste, met alles er op en er aan. En als klap op de vuurpijl: een airfryer van 2,5 liter. Om ongenegeneerd frietuursels mee te bakken!

duur kerstpakket hetelucht 2019

2. Kerstpakket Hetelucht

€ 130 (ex btw)

Een ramvol kerstpakket, en ook weer een airfryer erbij. Wat ze in de kerstpakkettenbranche noemen: een volume topper!

dure kerstpakketten 2019 overzicht

3. Sound Of Christmas

€ 115,85 (ex btw)

Less=more. Dat is waar dit kerstpakket over gaat. Champagne, truffel chips (nou die zijn voor je cavia of hond). En een Kooduu Synergie 35S. Pardon? Een design sfeerlamp, wijnkoeler & bluetoothspeaker in één.

jasmijn kerstpakket plus 100 euro

4. Jasmijn

€ 100 (ex btw)

PLUS supermarkten komt met kilo knallers van kerstpakketten. Jasmijn is hun duurste pakket. Geen idee waarom het zo heet. Er is ook geen thema anders dan: alles wat we konden vinden in één doos gepropt!

moet champagne kerstpakket bijenkorf prijs

5. Moët & Chandon Champagne & Chocolade Cadeau

€ 85 (ex btw)

I saved the best for last. De Bijenkorf cadeau service levert je de ultieme klassieker voor elke feestelijke gelegenheid. Moët & Chandon Champagne Brut Impérial (750 ml) met twee fonkelende glazen en echte Belgische Godiva pralines.

Lees ook:  Top 3 Hollandse kerstpakketten 2019

6e jaar op rij economische groei

In vele opzichten kon 2019 niet beter. De Nederlandse economie blijft groeien. Het bruto binnenlands product (bbp) nam in 2018 toe met 2,8 % en in 2019 met 2,6%! Daarmee wordt 2019 het zesde jaar op rij met economische groei (bron: Miljoenennota 1.1 Rijksbegroting).

Dus de kans is groot dat jouw bedrijf ook een topjaar achter de rug heeft. Een goede reden om de inzet van je collega’s eens flink te belonen met een mega duur kerstpakket vol luxe kerstgeschenken!

Fijne kerstdagen!