Originele cadeaubonnen als zakelijk geschenk

Top 3 originele cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een originele cadeaubon voor je klant of collega? Er zijn heel erg veel soorten cadeaubonnen voor bedrijven te koop. Zelfs een bitcoin cadeaubon, voor de ultra innovatieve ondernemers onder ons. Ik heb de drie meest originele cadeaubonnen voor bedrijven op een rij gezet.  Je koopt ze online in de winkel van ons allemaal: Bol.com

Koop bij bol.com

Cadeaubonnen, f*cking afgezaagd. Maar iedereen is er stiekem wel blij mee…

Cadeaubonnen voor je collega of klanten? Een cadeaubon is een veilige keuze als eindejaarsgeschenk, relatiegeschenk of als bedankje. Bestel een bol cadeaukaart: slimme keuze. Daar is bijna alles te koop. Of ga jij voor één van deze – of andere –  originele cadeaubonnen:

1.

Ontbijt op bed cadeaubon

ontbijt op bed originele cadeaubonnen top 5

Iedereen moet eten. Verras je collega met een ontbijt op bed! Met de Ontbijt op bed Cadeaubon heb je keuze uit verschillende arrangementen. Van een puur Hollands ontbijt, tot een romantisch Frans ontbijt met een fles Champagne,

Bekijk op bol.com

2.

Entertainment Giftcard

nationale entertainment card cadeaubonnen top 5

De Nationale EntertainmentCard is de digitale opvolger van de bekende Platen&CD Bon. Deze cadeaubon kun je verzilveren bij entertainmentwinkels, warenhuizen en SEE Tickets. Geef muziek (cd’s en downloads), dvd’s, games en tickets naar vette festivals en concerten.

Bekijk op bol.com

3.

Feel Good cadeaubon

feel good welness cadeaukaarten top 5

Feel Good Cadeau is een cadeaukaart om iemand even op en top te laten genieten. Iedereen heeft af en toe wat tijd voor zichzelf nodig. En als je niet van welness houdt: hij kan ook ingeleverd worden bij de kapper. De meest breed besteedbare cadeaukaart op het gebied van beauty & wellness. Inwisselbaar op ruim 700 locaties in Nederland.

Lees ook:  Originele geschenkverpakking voor Godiva's chocolade
Bekijk op bol.com

Tip: Maak je originele cadeaubon nóg unieker, kies de meest grappige cadeaubon verpakking ooooooit!!

WTF… 925 cadeaubonnen!

Nu weet iedereen dat cadeaubonnen veilige cadeautjes zijn om te geven. Ze zijn ook super makkelijk om te kopen. Dus dat deze markt geëxplodeerd is zal jou ook niet verbazen. Er is sinds een paar jaar ook een branchevereniging voor cadeaukaarten. Maar ik stond versteld. Er zijn wel meer dan 900 soorten giftcards te koop op Bol.com!

Zo’n groot assortiment maakt ook het kiezen voor een cadeaubon weer een uitdaging. Ik hoop dat deze shortlist van de meest originele cadeaubonnen je verder helpt.

b2b zalando giftcard
Zalando heeft ook een giftcard en een mega groot en breed assortiment.

Onpersoonlijk of ondankbaar?

Ben je na het zien van deze voorbeelden toch een beetje teleurgesteld? Dat kan ik ergens wel begrijpen. Noem mij maar sentimenteel, maar een cadeaubon is in sommige gevallen toch een beetje onpersoonlijk. Bovendien is de cadeaubon eigenlijk niet meer dan een onhandige vorm van geld.

Een gegeven paard…

Medewerkers hebben aan de andere kant ook geen recht op een kerstpakket. De werkgever mag een kerstpakket geven, maar is dat wettelijk niet verplicht. Als je collega’s er echt aanspraak op konden maken, zouden ze er namelijk ook belasting over moeten betalen (bron: FNV). Dus als je het zo bekijkt: einde kerstpakket-discussie. En dan nu weer door.