Origineel sinterkaasgeschenk: kaasletter

Hmmm een hartige chocoladeletter! De kaasletter is het ultieme oer-Hollandse Sinterklaascadeau idee dat ik kan bedenken.

Kaasletter. Typisch Nederlands, en eens iets anders dan een chocoladeletter. Een origineel sinterklaasgeschenk idee dus!

De Sinterkaasletter is een chocoladeletter gemaakt van…kaas dus. Wie de bedenker van dit grappige en oerhollandse alternatief voor de chocoladeletter is weet ik niet. Maar je kunt ze bestellen via deze webshop. Bij grotere aantallen kunnen ze de wikkel personaliseren et je logo / eigen design. Maak je geen zorgen over een vieze geur in je schoen: ze zijn gevacummeerd verpakt wel 3 weken houdbaar.

kaasletters hollands kaas cadeau
kaasletters kaas letters bestellen
hartige chocoladeletter kaasletter
Hartig Sinterklaas cadeau

Gezond alternatief

Volgens de kaaspiet zelf heeft hun boerenkaas een laag koolhydraat gehalte. En dus is de kaasletter een gezond alternatief voor chocoladeletters. Tsja, eerlijk is eerlijk, volgens mij zijn beide letters geen gezonde keuze. Maar ja wie zoet is, krijgt nu eenmaal lekkers!

Tip: bestel kleine sinterklaaspakketten die je op maat kunt laten maken voor je personeel.

Internationaal kaaskado

De kaasletters zullen ook internationaal in de smaak vallen, gok ik. In elk geval een leuke attentie voor Nederlanders in het buitenland. Omdat de kaasletters gevacummeerd zijn kunnen de letters wereldwijd verscheept worden!

Lees ook:  10x leuke brievenbus cadeaus voor bedrijven

1 gedachte over “Origineel sinterkaasgeschenk: kaasletter”

Reacties zijn gesloten.