originele geschenkverpakking van Godiva chocolade

Hou de ene helft voor jezelf, en geef de andere helft weer door:

Deze originele geschenkverpakking van Godiva chocolade is bedoelt om te inspireren

Reclamebureau McCann (New York) werkte samen met de Belgische chocolatier Godiva om The Box That Keeps Giving te creëren. Het is een soort Russische Matroesjka geschenkverpakking. Wanneer je de verpakking openmaakt, vind je twee dozen. Eén om te houden en een om aan iemand anders cadeau te doen. Wanneer de tweede ontvanger zijn of haar cadeautje opent, zijn er weer twee dozen! En daarna weer, et cetera.

Verpakking met een boodschap

advertentie originele geschenkverpakking godiva chocolade belgie
The Box That Keeps Giving

Eén van de 3 belangrijkste relatiegeschenk trends voor 2017 is dat de verpakking van een relatiegeschenk meer aandacht verdient. De verpakking kan nl. een belangrijke rol spelen in de boodschap of het verhaal dat je wilt vertellen met je geschenk. Godiva’s chocolade producten worden vooral als cadeau gekocht. Met deze originele geschenkverpakking benadrukken ze de gedachte dat hun chocolade een geschenk is dat je wilt delen.

Dit originele verpakking idee van McCann voor Godiva chocolade is bedoelt om te inspireren. Verstuur je eigen boodschap bijvoorbeeld met een chocoladetelegram. Beter goed gejat dan slecht bedacht!

zeer originele geschenkverpakking godiva goud en bruin zeer originele geschenkverpakking godiva goud en bruin doosjesArtikel op basis van bericht op: Adweek

Lees ook:  Een bedrukt notitieboek als relatiegeschenk: hier moet je allemaal op letten!

Geschreven door

Sebastiaan Spits

Geschenk goeroe, gadget freak en branding fanaat.