Chocolade boodschap versturen met chocolade telegram

Wil je op een originele manier jouw boodschap versturen per post? Er is een hele lekkere manier om je boodschap over te brengen. Stel gewoon je eigen tekst in chocolade samen: chocolize your message! Sinds 1997 produceert het Limburgse bedrijf Tasty Present (Limbricht) het Chocotelegram®. Een zeer succesvol chocolade cadeau concept voor bedrijven.

Iemand bedanken, of sorry zeggen? Stuur je gepersonaliseerde chocolade boodschap per post!

voorbeeld chocolade boodschap bedrijven
Voorbeeld chocolade boodschap van bedrijven in de zorg.

Hoe laat je een chocotelegram versturen?

Zo breng je door middel van chocolade, jouw persoonlijke boodschap over. Laat je chocolade boodschap versturen met een grote oplage.

Benodigde tijd: 10 minuten

Maak in 4 stappen je eigen telegram tekst. Kies je chocolade lettertjes (melk, puur of wit), verpakking, extra wenskaart en oplage.

 1. Kies het gewenste aantal chocoladeletters

  Het kleinste chocolade telegram telt 7 letters. Het grootste telegram telt 35 chocoladeletters.

 2. Typ je eigen boodschap, met het speciale chocotelegram toetsenbord

  Combineer letters met Melk, Puur of Witte chocolade. Gekleurde, smileys of icoontjes zijn ook mogelijk: meerprijs €0,65.

 3. Kies één van de thema kado verpakkingen (gratis)

  Neutraal, Pasen, Sinterklaas, Kerst, Verjaardag, Gefeliciteerd etc.

 4. Voeg optioneel een wenskaart toe met eigen tekst, en voer je gewenste oplage in

  De wenskaart kun je personaliseren met je eigen tekst. Bestel van 1 tot 5.000 chocolade telegrammen.

chocotelegram bestellen met eigen boodschap grote oplage
Bestelproces chocolade telegram (grote oplage)

Voor- nadelen chocolade telegram

Chocolade: wie lust het niet? Dat is misschien wel de belangrijkste reden om te kiezen voor dit cadeau. Maar toch. Mocht je benieuwd zijn naar de voor- en nadelen van een chocoladetelegram? Ik heb het voor je onderzocht.

Gemaakt van Belgische chocolade

Het Chocotelegram® van Tasty Present wordt gemaakt van 100% UTZ gecertificeerde chocolade. Ze gebruiken uitsluitend chocolade van het wereldwijd bekende Belgische chocolademerk: Barry Callebaut. 

Barry Callebaut is ’s werelds grootste chocoladefabrikant. Het bedrijf werd opgericht via een fusie tussen de Belgische onderneming Callebaut en het Franse Cacao Barry. Het is nu gevestigd in Zürich, Zwitserland, en is actief in 30 landen.

Duurzame chocolade boodschap

Tasty present gebruikt alleen UTZ Certified chocolade. Dit keurmerk staat garant voor chocolade van hoge kwaliteit. De cacao wordt op een duurzame wijze verbouwd en verhandeld met respect voor zowel boeren als het milieu. UTZ Certified wordt ondersteund door Solidaridad, Oxfam Novib en WWF. Daarom geef je met een Chocotelegram® dus niet alleen een lekker, maar ook nog eens een duurzaam relatiegeschenk.

Tip: Als je kadootjes door de brievenbus passen is dat handig. check onze top 10 leuke brievenbus cadeaus voor bedrijven.