Coronaproof kerstpakket van anderhalve meter lang

Zo overhandig je een kerstpakket op 1,5 meter: coronaproof!

Oplossing voor overhandigen kerstpakketten passend bij de 1,5 meter samenleving.

Een coronaproof kerstpakket. Het is een creatief idee van vier veluwse ondernemers. Waarom? Omdat social distancing roet in het eten gooit van de traditionele kerstborrel en het kerstpakket uitgifte moment. Daarom bedachten ze een kerstpakket verpakking van anderhalve meter lang.

coronaproof kerstpakket anderhalve meter lange kerstpakketdoos
Credits: 1.5meterpakket

We zien de laatste tijd genoeg opvallende coronaproof relatiegeschenk ideeën. Dit ludieke idee valt vooral op door zijn simplisme. Met het 1.5meterpakket kun je het kerstpakket persoonlijk overhandigen.

1,5 meter coronaproof kerstpakket verpakking

De afmetingen van de 1.5 meter doos zijn om precies te zijn: 1500x180x90 milimeter. Er zijn verschillende kant-en-klare thema pakketten beschikbaar. Bijvoorbeeld een mega lange kerststol van 1,5 meter! Klinkt dat onsmakelijk? Geen punt. Want je kunt de XXL kerstpakketdoos ook los aanschaffen. Dan kun je je eigen kerstpakket samenstellen.

Een stuk erkenning is belangrijk en dat doe je vooral met een persoonlijke touch. Onze pakketten van 1.5 meter lang kun je de medewerker persoonlijk overhandigen terwijl je ze in de ogen kijkt.

Chris Mulder, initiatiefnemer

Ook voor relatiegeschenken

Bizar, maar ‘Zoom fatigue’ bestaat echt! Al is online vergaderen super efficient, af en toe willen we elkaar ook even in real life meeten. En dat kan! Laat je buitendienstmedewerkers maar vast wat afspraken inplannen. Want de traditionele eindejaarsgeschenken route langs de top klanten en prospects kan dit jaar gewoon doorgaan. Met deze coronaproof geschenkverpakking, lijkt mij dat een leuke binnenkomer!

Kerstpakketten uitdelen

Een coronaproof kerstpakket is een leuk concept. Maar toch zal het tijdens de kerstborrel er iets anders aan toe gaan dan voorgaande jaren. Misschien is je bedrijf te groot voor een bijeenkomst op locatie. Dan kun je altijd nog online kerstpakketten uitdelen: met een virtueel kerstevenement.

Steeds meer bedrijven proberen er een echte ‘happening’ van te maken, juist dit jaar. Check onze tips voor online kerstpakketten uitdelen, als je fysieke kerstfeest dit jaar niet doorgaat. Of wat dacht je van een feestelijke huis aan huis bezorging van je kerstpakketten?