Vogelhuis wijnkist (ideaal circulair relatiegeschenk)

Hier zijn we gek op: wijn en originele verpakkingen. Dus een vogelhuis wijnkist lijkt mij een prima  relatiegeschenk idee! 

De Vogelhuis wijnkist is het perfecte cadeau voor vogel- en wijnliefhebbers!

Ik heb wijnkistjes gezien die veranderen in een dienblad, bureaulamp, plantenbak, wijnrek en ga zo maar door. Deze wijnkist krijgt een tweede leven: als vogelhuis! Hoe leuk is het, als je ook iets kunt terugdoen voor de natuur? En omdat deze vogelhuis wijnkisten gemaakt worden door een sociale firma, help je tegelijkertijd de maatschappij. 

Bedrukken

De Vogelhuis Wijnkist is gemaakt van vurenhout en je logo wordt ingebrand door een laser. Het is subtiel, en deze methode geeft een mooi natuurlijke uitstraling. 

Oprichters CRE8

CRE8 is het bedrijf van Jurre Groenenboom en Maria Nguyen. Groenenboom studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en werkte daarna onder andere bij HEMA en als freelance ontwerper. Nadat Maria Nguyen afstudeerde als Industrieel Ontwerper aan de TU Delft deed zij eerst marketing ervaring op bij Philips en verschillende non-profit organisaties. 

Ambachtslieden van de 21ste eeuw

Naast de vogelhuis wijnkistjes maken ze veel meer leuke producten met 3Dprint en snijlasers. CRE8 is een social enterprise met commerciële doelstellingen. Ze bieden Amsterdamse jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een inspirerende bedrijfsmatige werkomgeving aan.

Samen met stichting Streetcornerwork leert CRE8 deze kwetsbare jongeren hun creativiteit en talenten te ontwikkelen. Op deze manier willen ze een positieve bijdrage leveren aan de carrièrekansen van deze jongeren en aan de maatschappij. 

Crea verpakking

Een creatieve verpakking kan een afgezaagd cadeau, zoals een fles wijn, veranderen in een origineel relatiegeschenk.  Je verpakking verhoogt de waarde van elk product in de beleving van de ontvanger. Bekijk meer voorbeelden van originele verpakkingen, en waarom dit belangrijk is.