Boekenlegger bedrukken: 10 originele voorbeelden

Een boekenlegger bedrukken met je logo is totaal niet een origineel relatiegeschenk idee voor boekwinkels of uitgevers van boeken. Het is wél een origineel idee als ze er zo leuk uitzien als deze…

voor 22:45 besteld, morgen in huis!

Voor de hand liggende boekpromotie tip:  bedrukte boekenlegger cadeau bij aankoop van een boek.

Wil je een boekenlegger bedrukken met je logo? Kies dan niet voor een saai stukje karton. Maar wat dacht je van een boekenlegger in de vorm van een nijlpaard of het monster van Loch Ness? Mijn favoriet is de wasknijper met ingebouwd leeslampje. Handig!

Met deze 10 originele voorbeelden van bedrukte boekenleggers ga je indruk maken

Koop ze online op Cadeau.nl. Een webshop waar je vanaf 1 stuk kunt bestellen.

Boekenleggers bedrukken als Stibbe

Boekenlegger Book Crush werd bedrukt met het logo van Stibbe.  De voeten van dit platgeslagen mannetje steken altijd onder het boek uit. Zo weet je precies waar je bent gebleven. Een stijlvol geschenk om bij een mooi relatiegeschenk boek cadeau te geven.

stibbe bedrukte boekenlegger voorbeeld
Advocatenkantoor Stibbe heeft een internationaal georiënteerde handelspraktijk. De belangrijkste kantoren bevinden zich in Amsterdam, Brussel en Luxemburg. Maar het bedrijf heeft ook filialen in Dubai, Hong Kong, Londen en New York.

Beter dan een post-it

Een Post-it kan dit eenvoudiger. Maar dat is nou niet echt een charmant relatiegeschenk idee. Wist je trouwens dat de uitvinder van de gele Post-it-velletjes, gefrustreerd was over de boekenleggers die steeds uit zijn koorboek vielen?

Oké een ezelsoor was natuurlijk ook een optie, maar er zijn fanaten die dat zonde van hun boeken vinden. Zoek je een boekenlegger met iets extra’s? De Albatros is een handige boekenlegger gadget. Die onthoudt zelf waar je bent gebleven! Of ga voor deze mega platte pen en boekenlegger in 1.