Heineken strik erom, FEEST!

Heineken steelt de show tijdens deze feestdagen met de Heineken strik


Dit vlinderdasje is officieel geen relatiegeschenk maar een premium. Dat komt omdat je wel eerst een kratje bier moet kopen om het feestelijke strikje te bemachtigen. Het is dus vooralsnog, ook niet te koop in de Heineken store. Want de bedoeling is dat het de verkoop van Heineken deze feestdagen een extra zetje zal geven.

Heineken feeststrik: nu gratis bij een krat Heineken bier

De Heineken Feest strik is een vlinderdas met iets extra’s. Het past misschien niet bij elke outfit, maar het is wel een heel handige gadget. Het design van de kerststrik zorgt ervoor dat je stijlvol voor de dag kunt komen, en ook nog eens met een bijzondere twist. Hiermee ga je indruk maken!

Gangmakers

We kennen ze allemaal wel: de gangmakers die vol overgave de sfeer erin proberen te brengen tijdens de feestdagen. Dit jaar gaat dat zeker lukken met de Heineken® feeststrik. Er zijn namelijk 2 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De Heineken strik met flesopener aan de achterzijde: ideaal voor de ultieme partytrick. En met de Heineken feeststrik met led lampjes: voor als je gezien wilt worden. Dus ook veilig in het verkeer.

Wie heeft het gemaakt?

Het reclamebureau is Boomerang. Ik ben benieuwd wie de Heineken feeststrik heeft gemaakt. [update: XL Concept] Tot op heden is dat namelijk nog niet bekend. Maar als je toch benieuwd bent wat voor bureaus je voor een dergelijke actie kunt benaderen. Kijk dan naar een bedrijf als XL Concept. Ze maakten veel Heineken gadgets en premiums. Zoals bijvoorbeeld het Heineken W-hals shirt. Maar ook Brandpremiums mag regelmatig in opdracht van Heineken leuke premiums maken. Denk aan het Heineken – Speakerkratje of de Heineken – Klap Mee-daille.

Lees ook:  Gratis Budweiser notitieboek en kans op 25k

Draagbaar en grappig

Als het gaat om smaakmakende bier premiums, claimde Heineken jaren lang de nummer 1 positie met het WK of EK voetbal. De meest succesvolle Nederlandse Heineken premium acties waren in de vorm van hoedjes. Je had de Heineken Toeter Hoed, daarna de incognito duitse toeterhoedjes, de TROM-Pet en bijvoorbeeld die vuvuzela Pletterpet. Belangrijk element was de draagbaarheid en de fun factor.

Beide elementen zie je ook terug in de Heineken strik gadget. Amstel heeft deze feestdagen bijvoorbeeld het Kerstvaasje. Leuk bedacht door reclamebureau Sunshine & Sausages. Vooral de commercial. Maar een kerstbal in de vorm van een bierglas past wat mij betreft iets minder bij de doelgroep. Daarom, als het gaat om bier premiums, steelt wat mij betreft Heineken deze feestdagen de show met hun strikje. Maar eerlijk is eerlijk. Zonder de commercial was het strikje lang niet zo leuk geweest:

heineken strik flesopener reclame campagne
heineken strik feestdagen gadget flesopener
relatiegeschenk heineken feest strik feestdagen gadget flesopener
relatiegeschenk heineken strik led lampjes gadget flesopener
relatiegeschenk heineken strik gadget flesopener 2017
heineken strik bieropener vlinderdas actie feestrik 2017

2 gedachten over “Heineken strik erom, FEEST!”

  1. Voor een vrijgezelle avond ben ik op naar een grote Heineken feeststrik.
    De genege die in het huwelijk treed is namelijk helemaal gek van Heineken .
    Dus lijkt het ons leuk om hem die feeststrik op die dag om te doen.
    Wie kan mij helpen

Reacties zijn gesloten.