Gratis Budweiser notitieboek en kans op 25k

Budweiser Nederland geeft gratis MOLESKINE notitieboek cadeau bij aankoop van 2 sixpacks of een doos bud biertjes

Feestdagen actie: je krijgt een gratis Budweiser notitieboek als je hun bier koopt. De bedoeling is om hier je goede voornemens voor 2020 in op te schrijven. Bovendien kun je naar: kingofbeers.nl/start-2020-like-a-king/ om een motivatiebrief te schrijven waarom jij €25.000 zou moeten winnen.

Maak samen met Dio en José van 2020 jouw jaar. Maak kans op een jaarsalaris

gratis notitieboek budweiser feestdagen actie 2019
POS materiaal in supermarkt: Budweiser notitieboek

Goede voornemens van Dio en José

In een kort filmpje op Instagram hoor je rapper Dio en José woldering (ceo/ oprichter van PR bureau The Media Nanny) over hun goede voornemens voor 2020. Dio: “Wees authentiek, voor je eigen ideeën tot in de puntjes zo uit. Laat je daarbij niet afleiden door wat andere mensen eventueel van je zouden verwachten.” José wil open minded zijn en haar dromen volgen.

https://www.instagram.com/p/B6IwBufF1bF/

Bier gadgets

Meestal was het Heineken die met gratis kerst kadootjes strooide tijdens de feestdagen. Ze zijn er goed in, ook met andere merken zoals Desperados met hun confetti shooter. Maar zoals ik eerder al opmerkte: in 2019 is er geen kerst cadeau van Heineken. Dit was een mooie kans voor Budweiser om te shinen, maar die boot hebben ze helaas gemist.

Conclusie

Als je het mij vraagt is een notitieboek niks mis mee. Moleskine is zelfs een zeer stijlvol merk. Maar dit geschenk past slecht bij bier. Het is niet feestelijk, stoer of vrolijk. Het is ronduit saai.

De goede voornemens insteek is niet logisch, dun en ongeloofwaardig uitgewerkt. Vooral door de koppeling met de geldprijs van vijfentwintigduizend Euro, die als jaarsalaris wordt aangeduidt. Start 2020 like a king, staat groot op hun POS materiaal, en de wikkel op het notitieboekje. Een koning geeft dat bedrag uit in een weekend.

Lees ook:  Knallende bierfles opener: gadget voor bierdrinkers

De twee ambassadeurs op instagram hebben het alleen over softe doelen: authenticiteit, jezelf zijn en dromen volgen. Een écht goed voornemen zou zijn: minder alcohol drinken, meer sporten. of voor Budweiser: betere bier gadgets bedenken! Zoals bud kerstsokken of een foute kersttrui.