Hot: Nvidia’s Stanley Quencher

Het populairste nieuwe product van Nvidia is misschien niet de nieuwe AI-chip, maar de Stanley-beker. En het ziet ernaar uit dat ze allemaal zijn uitverkocht.

Chipmaker Nvidia, dat zichzelf afficheert als ‘World Leader in Artificial Intelligence Computing’, heeft deze week opnieuw furore gemaakt tijdens zijn veelbesproken GPU Technology Conference (GTC) in San Jose, Californië. Tijdens deze conferentie, waar de top van de AI-nerds aanwezig was, werd  een nieuwe superchip geïntroduceerd, waarvoor de grote technologiebedrijven al maanden in de rij stonden en staan.

Maar op de social media was het vooral nieuws dat er tijdens de conferentie ook iets te koop was voor de gewone mensen, die niet direct emplooi hebben voor een chip van $ 30.000 tot $ 40.00. Op X/twitter en in de vakpers voor onze branche is men vooral enthousiast over een Stanley drinkbeker met Nvidia opdruk die deelnemers voor $50 konden aanschaffen. Dat is notabene $ 5 meer dan de normale bekers van het merk van dezelfde grootte.

Nvidia stanley quencher

Ik weet nu al dat we binnenkort gaan lezen hoe deze unieke (beperkte oplage) Nvidia Stanley Quenchers op ebay en andere digitale marktplaatsen goud geld waard zullen blijken… Persoonlijk ben ik meer fan van de iconische groene Stanley Classic Legendary Thermosfles. Daar zit niet zo’n sneu rietje aan vast en krijg je ook levenslange garantie op. Ze worden al decennia lang als relatiegeschenk weggegeven, super duurzaam en nuttig relatiegeschenk idee.

stanley thermosfles relatiegeschenk