FLASKE bedrukken

Laat je eigen FLASKE bedrukken en steun de grootste schoonmaakbeurt van de geschiedenis.

Eerst even over de drinkfles zelf. De FLASKE flessen vallen op door hun strakke ontwerp. Alle producten zijn gemaakt van stevig en lichtgewicht RVS. Dankzij de perfect afsluitbare dop, zijn FLASKE drinkflessen en foodpots (daarover later meer) 100% lekvrij.

Een bijkomend voordeel van RVS is dat de drinkflessen ook tegen warme dranken zoals koffie of thee kunnen. Dat gaat niet met plastic, en bij herbruikbare bamboe bekers kan het zelfs gevaarlijk zijn.

Specs:

  • Houd je drank 24 uur koud, of 12 uur warm
  • Kies uit 4 formaten: 260ml, 500ml, 750ml en 1000ml
  • Dubbelwandig hoogwaardig 18/8 RVS
  • Bedrukt met soy-based inkt
  • 100% lekvrij
  • Luxe cadeauverpakking – zwarte stoffen zak en ronde koker (100% recycled karton)
  • 10% van de jaarlijkse winst wordt gedoneerd aan The Ocean Cleanup

Kies FLASKE, steun The Ocean Cleanup

Sinds zijn 16e is Boyan Slat bezig met het verwezenlijken van zijn droom: plastic opruimen. Op zijn 18e richtte hij daarom stichting The Ocean Cleanup op. Het moet de grootste schoonmaakbeurt in de geschiedenis worden. Zijn plan is geïnspireerd op een profielwerkstuk dat hij als leerling van het Grotius College in Delft maakte. Uiteindelijk hoopt Slat 90% van al het plastic uit de oceaan te vissen. 

boyan slat ocean cleanup mission one lancering vancouver
Boyan Slat, The Ocean Cleanup

Dit herbruikbare drinkflessen merk doneert 10% van de jaarlijkse winst aan The Ocean Cleanup. Het gave is dus, dat je door te kiezen voor FLASKE, Slat helpt in zijn missie. Niet alleen doordat 10% van de jaarlijkse winst van het merk naar TOC gaat. Maar ook omdat je helpt mensen bewust te maken van het feit dat wegwerpproducten not done zijn.

Lees ook:  Snowboard bedrukken

FLASKE bedrukken

Vanaf 30 stuks is het al mogelijk voor bedrijven om custom made FLASKE te bestellen. Om de natuur minder te belasten gebruikt FLASKE geen petroleum-based inkt, maar soy-based inkt. Uniek is de mogelijkheid om de gehele fles in je eigen PMS kleur te laten drukken. Maar er zijn ook heel erg veel leuke standaard kleuren, zoals bijvoorbeeld de rainbow serie, camouflage of een hout-look print. Deze zijn al cool, daar wil je alleen je bedrijfslogo en eventueel de namen van medewerkers op laten drukken. 

FLASKE verpakking koker en hoesje

De flessen worden verpakt in een zwarte stoffen zak en ronde koker van 100% recycled karton.

Gratis FLASKE sample – Ben je ook benieuwd naar de Flaske drinkfles? Bedrijven als KPMG, Sony en Red Bull gingen je al voor. Je kunt een gratis sample aanvragen via de website van Flaske

Collectie

In het assortiment van Flaske vind je meer dan alleen duurzame drinkflessen. Ook zijn er handige coffee to go bekers en cilindrische lunchboxen die ze foodpots noemen. Niet zo handig voor een boterham, maar wel voor soep of andere leftovers die je nog perfect als lunch kunt gebruiken.

ronde lunchbox lekvrij

De foodpots zijn geschikt voor warm en koud voedsel en ze kunnen zowel vloeibaar als vast voedsel bevatten. Dus super handig als je personeel eigen lunch meeneemt naar het werk. Of gebruik de foodpot als een stijlvolle toevoeging aan je picknick mand.

originele lunchbox flaske foodpot
Een ronde lunchbox, handig voor soep en kliekjes. Credits: FLASKE