Waar koop je goedkope caleidoscoop brillen voor je festival of club?

Hipster caleidoscoop brillen zijn betaalbare festival gadgets, mét een WOW! factor. Hier vind je de goedkoopste adresjes!

Laat een paar dozen vol goedkope caleidoscoop brillen overkomen uit China. Bedruk ze met je logo en je hebt een super gaaf relatiegeschenk of give-away voor je festival. Als je deze snelle planga’s opzet, lijkt het net of je in een psychedelische paddo trip bent belandt. Maar je hoeft er geen drank of drugs voor te kopen.

Ze worden ook wel diffractie brillen, ravebrillen, spacebrillen, of dus kaleidoscoop brillen genoemd. Voor een hip bedrijfsfeestje, Koningsdag of (beach) club lijkt me dit een origineel relatiegeschenk idee. Gebruik als druktechniek: tampondruk.

Tip: maak er een festival survival kit van met caleidoscoop bril met je logo, bedrukt waterflesje, branded zonnebrand olie en logo lolly.

4 x goedkope caleidoscoop brillen

caleidoscoop brillen goedkoop kopen

Hipster

Super cheap, maar instagram waardig! Op Aliexpress.com vond ik deze ronde hippie caleidoscoop brilletjes. Te koop in 3 kleuren: wit, roze en zwart.

One pill makes you larger, and one pill makes you small. And the ones that mother gives you, don’t do anything at all. Go ask Alice, when she’s ten feet tall


White Rabbit, Jefferson Airplane

Wayfarer

Het klassieke zonnebril model wayfarer, maar dan met sterk diffractie effect in de glazen. Te koop in de kleuren rood, wit, goud en zwart.

I’m gonna send him to outer space, find another race.


Out Of Space The Prodigy

Hardstyle

Deze caleidoscoopbrillen lijken op veiligheidsbrillen voor lassers, dat komt door de kapjes aan de zijkant. Ook wel spacey.

Zo, waar kan ik die bestelle
Pssh, dat ga ik jouw niet vertelle


Snelle Planga, Donnie
goedkope caleidoscoop brillen kopen madmax

Steampunker

Steampunk kaleidoscoop brillen geven een wat ruigere / kinky look aan je publiek. Verkrijgbaar in 5 kleuren.

Festival brillen

Nog een leuk zonnebril idee voor festivals nodig? Laat een robocop zonnebril bedrukken met je logo. Die ken je misschien nog van Rapper Donnie. Pearl haakte in december in op zijn snelle planga hype met de knalplanga (gratis vuurwerkbril) campagne.

Lees ook:  Snowglobes bedrukken?

Succes deze zomer. Laat ze maar shinen, dankzij jouw eigen kleurrijke en extreme festival zonnebrillen!