Leren highball sleeves voor Defiant Whiskey

Het Amerikaanse Owee products maakte deze leren highball sleeves voor Defiant. Tacky? Retro? Of gewoon retecool!

Echte puristen weten dat je geen ijs in je single malt doet. Door die leren sleeves blijft je whiskey mooi op temperatuur.

Whiskey relatiegeschenk

Of de keuze voor deze relatiegeschenken geslaagd zijn weet ik niet. Het straalt wel ambachtelijkheid uit. En ambacht, daar draait het om bij Defiant. Tim Ferris, de eigenaar, werd geïnspireerd door de vele succesvolle moonshiners uit de Golden Valley in North Carolina. Prima recept voor een goed drankje!

Made in America

De highball sleeves en alle andere leren producten van Owee worden met de hand gemaakt in Asheville, North Carolina. Ze zijn willen graag hun steentje bijdragen aan de maatschappij door banen te creëren in de VS. Ook werken ze samen met een goed doel: Autism Society of North Carolina. Deze stichting biedt belangenbehartiging, opleiding en onderwijs en directe zorg aan mensen met autisme, hun families en professionals. Serieuze zaak dus. Zoals al te zien is aan hun mascotte, de hond, Walter Boy…

leren highball sleeve
Gabriel en zijn hond Walter Boy bij het Oowee Leather Manufacturing Warehouse.

Bier koel houders

Owee maakt ook leren hoesjes voor bierblikken (0,33 en 0,50 ltr). Bierflessen, RVS bekers etcetera. De highball sleeves zien er ineens een stuk stijlvoller uit, als je ze vergelijk met de rest van hun assortiment. Kan ook aan mij liggen.

Lees ook:  Dupont relatiegeschenken

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.