Donuts bedrukken, geef lekkere vers bedrukte donuts cadeau!

Waarom en waar koop je bedrukte donuts voor je personeel of klanten?

Bedrukte logo donuts zijn een perfect gebak cadeau voor bedrijven. Want het grootste voordeel van donuts is, dat je ze niet hoeft te delen.

Donuts bedrukken met je logo? Als relatiegeschenken of kantoor traktaties zijn branded donuts, of doughnuts een gaaf alternatief voor de onhandige taart. Iemand moet het gebak in stukjes snijden, en dan verdelen onder collega’s. Wel gezellig, maar super onhandig. Daarom zijn kleine gebakjes, macarons, cupcakes of petit fours een beter idee. Maar een donut bedrukken met je eigen logo is zo veel cooler!

Wanneer een donut cadeau geven?

Doughnut pretend like you hate them...

Of je nu een product lanceert, nieuwe klanten zoekt of een collega bedankt, met een bedrukte donut geef je een feestelijk cadeau! Donuts zijn de perfecte traktatie voor elk event en zijn ook geweldige traktaties voor op kantoor. Misschien ook wel om sorry te zeggen.

De meest ideale geefmomenten voor een donut, zijn natuurlijk feestelijke gebeurtenissen. Zoals een nieuwe medewerker of klant verwelkomen, een behaalde target vieren, of jubileum. Maar ook een onverwacht succes verdient een bedrukte donut als cadeau. Maak je donut-verrassing compleet met een persoonlijke boodschap op de donut, of een bedrukte sleeve om de giftbox.

Waar bestel je bedrukte donuts?

Wil jij ook iemand verrassen door donuts te bestellen en te laten bezorgen?

Voor ongeveer dezelfde prijs bestel je 6, 12 of 24 mini donuts bij Taartenwinkel. Ook hier kun je een persoonlijk kaartje toevoegen. Maar ook een versierpakket met slingers en confettikanon.

24 mini donuts
Kinder donuts versierd

Voorbeelden bedrukte donuts

Ik heb van een paar donut specialisten in de VS & UK, enkele inspirerende voorbeelden opgezoch:

Onder: logo Donuts gemaakt met eetbare inkt van Theedibleprintshop.com

Logo donuts = sweet branding

Donuts bedrukken met je logo lijkt me een top idee. Natuurlijk kun je voor super veel verschillende smaken en toppings kiezen. Maar ook de cadeauverpakking is leuk om te versieren in je eigen corporate kleuren of met je logo. Want met branded donuts is het de bedoeling dat vanaf het unboxing tot het opeten, alles in het teken staat van jouw merk.

Over de donut – Het Leger des Heils in Amerika ( Salvation Army) bedacht in 1938 de ‘Nationale Donutdag‘ (National Donut Day). Vrijwilligers ondersteunden tijdens de Eerste Wereldoorlog de Amerikaanse soldaten aan het front met o.a. donuts en koffie. Iedere eerste vrijdag van juni vieren ze in de States dit feestje. Donuts worden verkocht of cadeau gegeven en er worden inzamelingsacties bedacht voor goede doelen.

Kies voor een opvallend ontwerp, als je donuts cadeau wilt geven. Want met dit zoete gebakje kun je het zo gek maken als je wilt. Een regenboog unicorn donut in het teken van LGBT Pride Month? Die zullen zeker indruk maken op je collega’s, klanten en zakenpartners.

gay lgbt branded donuts dunkin
LGBTQ Pride Donut Credits: Dunkin’

Tip: nog een ander leuk corona proof kantoor cadeau zijn bedrukte mini snoeppotten.