Hier heb je op gewacht: smetvrees sleutelhanger

Premium of relatiegeschenk voor de bacteriofoob.

Heb je een hekel aan het aanraken van deurknoppen? Hoe voel jij je bij het vastklampen aan een metro handvat of zo’n plakkerige stang in een bus? Ik moet zeggen dat ik hier ook een beetje moeite mee heb. Wie maakt nou eigenlijk die gore knopjes van de geldautomaat ooit schoon?

Bang voor bacillen

De wereld zit vol met vervelende bacteriën en andere dingen die je ziek kunnen maken. Op je handen liften nogal wat bacillen en bacteriën mee. Niemand zit te wachten op een griep of een besmettelijke huidaandoening veroorzaakt door een griezelige schurftmijt. Er is een oplossing voor dit leed. Het heet: Gryp. De Gryp is een sleutelhanger voor mensen met smetvrees. Met dit geweldige gadget kun iedereen gemakkelijk deuren openen en zich staande houden in het openbaar vervoer.

Tip: goed te combineren met dit polsbandje met desinfecterende handspray en de Robot Smartphone Cleaner natuurlijk.

Smetvrees gadget

Als je heel goed kijkt, en even bij bent gekomen van het vernuft van de Gryp, zul je ontdekken dat in de basis dit slechts een klein stukje siliconen doek is. Dit microvezel achtige wonder-doekje is niet alleen ontworpen met een bevestigingsgat voor je sleutelhanger. Er is meer. De Gryp heeft een speciale vorm waardoor je deze in een cirkel kunt wikkelen om aan zichzelf te bevestigen. Niet alleen geniaal bedacht, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk design zodat je gemakkelijk dingen vast kunt houden, knoppen kan aanraken en handvatten kunt vastgrijpen zonder het ooit met je huid aan te hoeven raken.

Lees ook:  Nieuw: Hygiënesleutel bedrukken (coronaproof gadget)

Hecht jouw bedrijf ook waarde aan hygiëne? Dan is dit praktische én hygiënische relatiegeschenk wellicht iets voor jouw bedrijf. Bestel dit artikel op Amazon.