lidl logo sokken aanbieding 1 euro merchandise sportsokken

De Lidl logo sokken waren in een dag of 2-3 uitverkocht.

Lidl logo sokken gaan als warme broodjes over de toonbank. Net als de vele andere succesvolle merchandise acties. Bekende merken blijven maar stunten met merchandise acties. Vooral logo sokken doen het goed. De voorraden in Lidl winkels en hun webshop waren dan ook snel uitverkocht. Jammer voor de mensen die te laat inhaken, maar de echte Lidl fans kunnen daardoor ook extra trots zijn op hun exemplaar. Leuk om indruk te maken op een festival deze zomer!

https://twitter.com/LidlNederland/status/1131564336353357824

Leuke reclame

Gelukkig waren de sportsokken van deze supermarkt niet eens duur! Voor 1 euro had je al een paar sokken met Lidl logo. Daarom zal deze limited edition Lidl logo sokken ongetwijfeld ook weer doorverkocht worden op Marktplaats. Op dit moment liggen ze er al voor € 15,- per paar. De hype vliegt meestal vrij snel weer over, toch is het leuke PR voor je merk.

Fashionable is een tikje ordinair op dit moment. Badslippers met hoog opgetrokken witte sportsokken erin. En een hoodie.

Lidl logo sokken op Marktplaats: 15x duurder!

Logo sokken acties

Het succes van dit soort acties zal te maken hebben met de mode van dit moment. Streetwear, comfortabele sportkleding, en andere ordinaire kleding accessoires.

FEBO lanceerde al een paar keer hun merchandise lijn: de festival collectie samen met Rapper Donnie en tatoeëerder Dikke Dennis. McDonalds had onlangs opnieuw hun (lelijke) logo sokken gratis uitgedeeld bij een Big Mac menu.

Maar de fastfood keten kwam vorig jaar ook al met een speciale merchandise lijn ter ere van hun McDelivery lancering. Ikea kwam ook met een eigen kledinglijn. KFC staat bekend om hun (soms bizarre) merchandise acties. Sokken mogen niet aan ontbreken in hun assortiment logo kleding. De kerst-gadget van Heineken vorig jaar: kerstsokken. En ook de geitenwollen sokken als symbool voor duurzaamheid, van energiemaatschappij Vandebron.

Lees ook:  Klimaatdrammer trui D66 gemaakt in sweatshops?

En…geïnspireerd? Je eigen, limited edition, logo sokken bedrukken kan al vanaf 1 stuk! Succes met ontwerpen. Maar pas op dat je niet met een verkeerde leverancier in zee gaat. Dat deed D66 met hun klimaatdrammer trui.

Geschreven door

Sebastiaan Spits

Geschenk goeroe, gadget freak en branding fanaat.