Pizza Hut streetwear: Tastewear

Geen idee of dit retro of vintage is, maar de Pizza Hut merchandise doet denken aan het verleden

Pizza Hut dropt zijn allereerste streetwear-collectie: Tastewear

Het is geen geheim dat de pizza voor sommige mensen veel betekent, denk aan deze pizza draagtas. Maar waarom zou je daar stoppen? Gelukkig kunnen fans van Pizza Hut een fashion statement maken en openlijk hun pizzaliefde tonen. Want ‘The Hut’ is eindelijk in de streetwear-game gestapt!

Limited edition branded streetwear en merchandise. Het is een populair fenomeen waar de laatste jaren steeds meer fastfoodketens en retailers op inspelen. Klanten voelen zich op een of andere manier enorm aangetrokken tot de (meestal foute) logo slippers, trainingspakken, sportsokken en sweaters. Want over de hele wereld vliegen ze als hete broodjes over de toonbank.

streetwear pizza hut 2021 newstalgia

Pizzaliefde

“We zijn zo enthousiast dat we onze grootste fans de kans kunnen geven om te pronken met hun pizzaliefde door middel van leuke, trendy streetwear-geïnspireerde stukken die nog steeds klassiek Pizza Hut zijn”, zegt Lindsay Morgan, chief marketing officer van Pizza Hut. 

“Van de met juwelen versierde pepperoni-ketting tot de klassieke rode drinkbekers, ons team heeft de zorgvuldig aandacht besteed aan details om onze fans de kans te geven om te pronken met hun liefde voor Pizza Hut.” zo is te lezen in het persbericht.

Newstalgia 

De nieuwe en eerste collectie ‘Tastewear’ van Pizza Hut, borduurt voort op hun huidige ‘Newstalgia’-strategie. Een combinatie van nostalgie met eigentijdse smaak. De items zijn online te koop in hun webshop.

Tastewear collectie 2021

De gloeiend hete Pizza Hut Tastewear-collectie omvat: 

  • Het trainingspak :  de echte pizza de résistance van de Tastewear-collectie. Voel je als een miljoen pepperonis wanneer je in dit trainingspak rondloopt. ($ 99,99)
  • The Pizza Slides:  Deze slippers zijn comfortabel genoeg om te combineren met je favoriete pyjama’s en stijlvol genoeg om te dragen voor een picknick in het park. ($ 24,99)
  • The Pizza Chain:  Goudkleurige korst. Met juwelen getooide pepperonis. Met deze swingin’ slice kun je je favoriete eten altijd dicht bij je hart houden. Als je geen pizza eet, kun je hem net zo goed dragen. ($ 19,99)
  • Het Tiffany Lamp T-shirt:  geïnspireerd op de lamp die zo veel familiediners en jeugdsportteam feesten verlichtte, smeekt dit klassieke T-shirt er bijna om dat er pizzasaus op wordt gemorst. ($ 15,99)
  • The Red Cups:  Als je het weet, weet je het. Die rode kopjes die je jeugd voor altijd hebben veranderd, hebben deze nieuwe set van vier geïnspireerd voor een slokje nostalgie. ($ 9,99)