Nice! De luxe chocolade relatiegeschenken van Chocoladebezorgd

Check deze chocolade verzendservice: 100% brievenbus-proof, origineel verpakt en ook nog lekker!

Getest: luxe relatiegeschenken van Chocoladebezorgd

Het gebeurt niet snel. Maar ik ben oprecht onder de indruk van de chocolade verzendservice van Chocoladebezorgd. Want chocolade geven als relatiegeschenk is niks nieuws. Maar de manier waarop deze Drentse chocolatier zijn bonbons (met de hand!) maakt en verpakt… Dat is een serieus compliment waard! Scroll ff door hun insta voor meer oogstrelende foto’s van hun luxe bonbons. Of ga direct naar hun website om te bestellen.

sinterklaas bonbons relatiegeschenken chocoladebezorgd ervaring

Handig: gebruik de last minute service. Dit betekent: Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Waarom Chocoladebezorgd?

De belangrijkste twee redenen heb ik in de intro al verklapt, 1: goed verpakt en 2: goed gemaakt. Alle luxe handgemaakte producten zijn bereid met Callebaut chocolade. En ze hebben leuke ideetjes voor Pasen, Kerst, Sinterklaas, Kraamcadeaus ( bonbons met de smaak van blauwe / roze muisjes), en ga zo maar door. Ik ben vooral fan van de kerstboom verpakking, de bonbons fungeren als kerstballen. En ook hebben ze een verpakking bedacht met een kleurplaat erin. Creatief bedacht.

Gloednieuwe bonbons sinds september 2021

chocoladebezorgd hoofdkantoor
Chocoladebezorgd in Hoogeveen

Dat hun super glanzende bonbons er stralend uitzien is één ding. Maar ze smaken ook nog  heel goed. Ik heb o.a. een doosje met 10 verschillende bonbons getest: er zat er 1 in met pindakaas vulling! Dat vind ik leuk, je relatiegeschenk mag niet té voorspelbaar zijn.

Verder ook meer exotische smaakjes als Mango & Passievrucht, Kers & Rode peper (wow!) en Kokos + Basilicum (die laatste was iets minder goed gelukt naar mijn mening). Maar ja over smaak… 

Lees ook:  Paaseitjes per post en meer originele paaspakket ideeën

Verder heb ik mij laten vertellen dat er sinds september 2021 weer een heleboel nieuwe smaken bij zijn gekomen in hun assortiment. Ik kan me zo voorstellen dat je ze ook nog wel kunt overtuigen een custom-made smaakje te ontwikkelen mits je er genoeg in één keer besteld.

Vegan selectie

Uiteraard zijn er Vegan bonbons bij Chocoladebezorgd te bestellen. Waarbij ze in hun normale bonbons veelal gebruik maken van melk producten doen ze dat in de Vegan bonbons natuurlijk niet. In deze chocolaatjes zit dus geen dierlijke gelatine of eieren, en bovendien lactose-, gluten- en alcoholvrij. 

Hoe werkt het?

  1. Selecteer je favoriete bonbons (meer dan 30 verschillende smaken)
  2. Ontwerp je eigen verpakking (vanaf 30 stuks, of kies 1 van de 13 standaard sleeves)
  3. Voeg een kaart toe met persoonlijke boodschap ( Maximaal 375 tekens)
  4. Meer dan 1 stuk nodig? Maak dan gebruik van de chocolade verzendservice (verzenden naar verschillende adressen)
chocoladebezorgd bonbon assortiment review
Stap 1: kies je bonbons.
chocoladebezorgd ervaring persoonlijke boodschap invoeren kaartje
Stap 2 & 3: kies je verpakking, voeg een kaartje met persoonlijke boodschap toe.

Heerlijk en eerlijke handgemaakte chocolade

Ook belangrijk om te weten is dat ze bij Chocoladebezorgd rekening houden met de supply chain. Want de chocolade die ze er gebruiken is gemaakt van 100% duurzame cacao van Callebaut. Dit betekent dat Callebaut de cacaoboeren steunt. Een groot deel van de opbrengst van Callebaut chocolade, gaat naar de cacaoboeren en hun gemeenschappen.