Chocolade hart bedrukken: vanaf 1 stuk

Chocolade cadeaus zijn zeer geschikt om iemand een hart onder de riem te steken. Wil je leveranciers, medewerkers of relaties een hart onder de riem steken? Laat dan een chocolade hart bedrukken met een hartverwarmende tekst. Een persoonlijk chocolade brievenbuscadeau in de vorm van een hart!

Laat een chocolade hart bedrukken met je eigen logo of tekst. En verras met een uniek brievenbuscadeau + wenskaart.

Je hebt een hart van chocolade

Chocolade hart bedrukken: vanaf 1 stuk

Personaliseer de lekkerste melkchocolade (150 gram) met jouw eigen foto en tekst. Verras met een prachtig handgemaakt chocoladehart, gedecoreerd met bastognekoek, karamel en suikerhartjes. Kies uit een chocolade hart van (h)eerlijke melk-, pure of witte chocolade.

  • Vanaf 1 stuk
  • Afmeting (LxBxH): 12 x 10,6 x 1,6 cm
  • 175 gram Melkchocolade
  • Stijlvolle rode vensterverpakking

Bedrukken: tips voor artwork

Met behulp van kant-en-klare templates en een simpele online ontwerptool kun je snel een eigen ontwerp maken. Mijn advies is om teksten (in verband met leesbaarheid) minimaal 6 mm van de rand af tehouden.

  1. Plaats eerst je bestelling via de webshop.
  2. Vervolgens klik je op de knop ‘Personaliseren’ om de ontwerptool te openen
  3. Upload je eigen logo of foto’s

Maak gebruik van de standaard beschikbare templates, voor het bedrukbare oppervlakte van het chocolade hart. Let op: er zit al een extra 3 mm om het hart voor de afloop van je artwork.

Kun je chocolade versturen in de zomer?

Chocolade sturen bij hoge buitentemperaturen kan voor problemen zorgen. Waarom dat is, hoef ik je niet uit te leggen. Daarom is het normaal gesproken niet mogelijk om chocolade te versturen, als de buitentemperatuur hoger is dan 23-25 graden Celsius.

Gelukkig heeft Yoursurprise hier een oplossing voor gevonden: de koelelement. Bij temperaturen boven de 25°C raden we aan om een ​​koelelement toe te voegen aan je bestelling. Het koelelement wordt in de winkelmand aangeboden voor €1,80 extra. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw chocolade hart extra koel goed verpakt in een speciaal ontwikkelde koelverpakking netjes aan komt. Dankzij de isolerende verpakking blijft je bedrukte chocolade hart minimaal 18 uur koel.

Betalen op factuur mogelijk

Super handige service! Voor Nederlandse, Belgische en Duitse bedrijven is het mogelijk om tot een netto orderbedrag van 50 EURO op rekening te kopen.