Chocolade hart bedrukken: vanaf 10 stuks

Laat dit chocolade hart bedrukken met je eigen logo of tekst. En verras met een uniek brievenbuscadeau + wenskaart.

Chocolade cadeaus zijn zeer geschikt om iemand een hart onder de riem te steken. Wil je leveranciers, medewerkers of relaties een hart onder de riem steken? Laat dan een chocolade hart bedrukken met een hartverwarmende tekst. Een persoonlijk chocolade brievenbuscadeau in de vorm van een hart!

Je hebt een hart van chocolade

Chocolade hart bedrukken: vanaf 10 stuks

Personaliseer de lekkerste melkchocolade (150 gram) met jouw eigen foto en tekst via Tastypresent. Nadat je de bestelling online hebt gemaakt, kun je het artwork doorsturen per email o.v.v. je ordernummer. Daarna wordt op het chocolade hart een marsepeinen schildje geplakt met cacaoboter, bedrukt met je eigen ontwerp. Het Choco Hart incl. bedrukking is verkrijgbaar vanaf 10 stuks. 

  • Vanaf 10 stuks
  • Afmeting (LxBxH): 205x155x20mm
  • 150 gram Melkchocolade
  • Stijlvolle rode vensterverpakking

Bedrukken: tips voor artwork

Met behulp van het template kun je het beste een eigen ontwerp opmaken. Mijn advies is om teksten (in verband met leesbaarheid) minimaal 6 mm van de rand af tehouden.

  1. Plaats eerst je bestelling via de webshop.
  2. Vervolgens stuur je jouw eigen ontwerp door naar order@tastypresent.eu met vermelding van je ordernummer.

Maak gebruik van dit template, voor het bedrukbare oppervlakte van het chocolade hart. Let op: er zit al een extra 3 mm om het hart voor de afloop van je artwork.

Kun je chocolade versturen in de zomer?

Chocolade sturen bij hoge buitentemperaturen kan voor problemen zorgen. Waarom dat is, hoef ik je niet uit te leggen. Daarom is het normaal gesproken niet mogelijk om chocolade te versturen, als de buitentemperatuur hoger is dan 23 graden Celsius.

Gelukkig heeft Tasty Present hier een oplossing voor gevonden: de koelverpakking. Voor €1,80 extra wordt jouw chocolade kado extra koel goed verpakt in een speciaal ontwikkelde koelverpakking. Dankzij de isolerende verpakking blijft je bedrukte chocolade hart minimaal 18 uur koel.

Betalen op factuur mogelijk

Super handige service! Voor Nederlandse, Belgische en Duitse bedrijven is het mogelijk om tot een netto orderbedrag van 50 EURO op rekening te kopen.