Vanaf nu te pre-orderen: 2-pack FC Utrecht Mondmaskers voor € 9,99. De helft van deopbrengst is voor het goede doel.

Met de FC Utrecht mondmaskers tonen fans hun voorkeur, steunen ze de voetbal club én ook nog een goed doel. Want de helft van de opbrengst ( € 9,99 voor 2 mondkapjes) van Football Club Utrecht mondkapjes komt ten goede aan hun maatschappelijke tak.

Dat maatschappelijke initiatief heet Help Vanuit Het Hart. Ze delen gratis voedselpakketten uit, ondersteunen kinderen met thuisonderwijs en delen zelfs oppeppers van spelers.

fc utrecht logo mondkapjes voetbal club merchandise

Materiaal mondmaskers

De binnenkant van het FC Utrecht Mondmasker is gemaakt van katoen, De buitenkant van polyester, waar het FC Utrecht logo op is gedrukt. Je kunt het mondmasker het beste op 60 graden wassen.

Let op: het FC Utrecht Mondmasker is geen medisch product en alleen voor privégebruik. Het mondmasker dient niet gedragen te worden bij contact met patiënten die mogelijk het Coronavirus hebben.

Pre-order voorwaarden

Het gaat nu om een pre-order, de levertijd van de FC Utrecht mondkapjes bedraagt twee weken. Op deze logo mondmaskers is de Seizoenkaartkorting voor fans helaas niet van toepassing.

Logo mondmaskers andere voetbalclubs

FC Utrecht volgt als eerste club in Nederland het voorbeeld van Duitse Bundesliga-clubs op. Maar het Oostenrijkse Rapid Wien was de eerste voetbalclub die zijn fans een eigen logo mondkapjes offreerde. Inmiddels heeft Willem II nu ook bedrukte mondkapjes in de aanbieding (3 voor €15).

Door het dragen van mondmaskers verkleinen we het risico op verspreiding van het virus

Willem II
willem 2 bedrukte mondkapjes 3 voor 15
De Tilburgse voetbalclub Willem II verkoopt ook bedrukte mondmaskers. Vele andere clubs zullen volgen.

De bedrukte logo mondmaskers vliegen over de toonbank. De fan webshop van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund was zelfs kort offline door de drukte. Binnen enkele minuten waren er duizenden logo mondmaskers bestellingen binnen.

Lees ook:  T-shirts Keep Pubs Pumping!

Het zal nu niet lang duren voor fans van andere Nederlandse voetbalclubs of andere merken met een merchandise lijn. Het mondmasker hoeft niet met een logo bedrukt te zijn. Wat denk je van deze grappige mondmaskers: bedrukt met een foto van je eigen gezicht?

Geschreven door

Sebastiaan Spits

Geschenk goeroe, gadget freak en branding fanaat.